5.1.10.0 G Sorun,Şikayet, İstek, Dilek Bildirimleriniz5.1.10.0 G Sorun,Şikayet, İstek, Dilek Bildirimleriniz 5.1.10.0 G Sürümüyle ilgili şikayet,dilek,isteklerinizi burada dile getirebilirsiniz... Sürüm`de ki sıkıntınızlarınızda Lütfen Cihazınızın modelini`de yazınız. İyi Günler..</ | |
Related threadsSignatureFly ME <3 |
|
Meizu M2 Note kullanıyorum. Wireless display özelliği eski sürümde çalışırken yeni sürümde ise çalışmıyor. Televizyona bağlanmak istediğimde key veriyor, keyi telefona yazmama rağmen bağlanmıyor.
| |
|
|
hazara66 replied at 2016-10-01 08:25 Geri bildirim icin tesekkur ederim.. Belki cozum olur : erisebilirlilik > Gelistirici > kablosuz ekran sertifikasi kismini acarak. kablosuz ekran ozelliginide sonradan acarak dener misiniz.. Iyi gunler | |
|
|
Pro 6 Türkiye Vodafone şebeke de problemi var nasıl çözülür
| |
|
|
Atillaturkiye replied at 2016-10-01 16:38 o konuyu vodafone türkiye çözer vodafone bir ulaşmayı deneyin. teşekkürler | |
|
|
Hocam ben wifi ye baglanip tekrar 3g ye gecince net olmiyor yine ölü bolgeye girip ciktigimdada ayni ucak mode yada restart yapinca geliyor iki surum oncesinde boyle broblem yoktu yeni basladi yazilimdan olsa gerek yada bi ayari varsa bana soylermisiniz ayarlim yoksa bi bendemi oliyor pro5 cihaz
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-02 14:39 bazı cihazlarda mobil şebekede sorun var aynen bug kısmında yazanlar var. Sürüm'de olan ufak bir hata düzelecektir anlayışın için teşekkür ederim usta. | |
|
|
Merhabalar Fatih hocam. Benim de adım Fatih. Son sürümü 30 eylülde yükledim.
1.Problemim çin app store kayıp . İzinler ve apk ların içinde gözüküyor, ancak ana ekranda ikonu yok oldu. Hot apps var. 2.Problemim batarya biraz daha hızlı tükenmekte. yani izlenimlerim bu yönde. 4G yi hemen hemen uyku haricinde pek kapatmıyorum. Günde 1 saat kadar wifi kalanı 4G şeklinde eski sürümde de kullanmaktaydım. 1,5 gün rahat gidiyordu. Şimdi o kadar gitmiyor Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. | |
|
|
Edited by fatihaksoy at 2016-10-02 15:28
multifree replied at 2016-10-02 15:20 1- App uygulaması arka planda App store diye gözüküyor ama bize yansıyan kısmı HotApps 2- Mobil ve Wifi zaten normalde bataryanın düşmanı haklısınız bazen sürümler tam oturmuyor.. telefonu Ayarlar> Pil > Güç Modu : Kaydediyor.. bu biraz daha süreyi uzatabilir. İyi Günler | |
|
|
Çok teşekkürler değerli yardımlarınız için. Yeni sürümlerle ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
| |
|
|
58