xTitan replied at 2016-10-12 17:09 merhaba.. Hızlı mesaj ! Şu mu : Yoksa Kilit Ekranında, Mesajları açmadan reply mi olayı mı ? | |
|
|
reply olayi Fatih bey.
| |
|
|
xTitan replied at 2016-10-12 17:57 abim benim ben bir deniyeyim isi dusmeyen mesaj atmiyor ne yazik ki oyle ki resimde bile facebooga yanit yazdim .. mesaj gelirse denerim evet sikinti bende olursa cozursem paylasirim. sorun yazilimsal ise tahmini 20 Gun beklemek lazim.. | |
|
|
Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.
| |
|
|
xTitan replied at 2016-10-12 18:32 rica ederim ne demek mesaj atan olursa denerim.. | |
|
|
biraz batarya optimizesi istiyor abi
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-10-12 20:29 Usta Vodafone'den mesajlar geldi onlara denedim.. Kilit ekranında ekran şifresi var iken şifre istiyor. onu girdikten sonra reply aktif oluyor. Şifresiz de ise yine reply düzgün çalıştı. size önerim ; Temiz Kurulum yapınız. Teşekkürler | |
|
|
alptr replied at 2016-10-17 22:46 Geri bildirim İçin teşekkürler... | |
|
|
Fatih mrb m2note kullanım meizu themalarda inoty gibi neden hani saat ortada duruyoruz falan neden yok birde flymeos a girince tema indirim fakat mtpk diyo kurulmuş izin yok diyor çözüm bulabilirmisin
| |
|
|
fatigol replied at 2016-10-18 00:40 o konuları araştırıp ileteceğim usta teşekkürler | |
|
|