kaptan bende şuan bir sorun yok sağol yardımların için
| |
|
|
ardaturan replied at 2016-10-19 12:50 ne demek , ne mutlu sorun yok ise | |
|
|
Fatih bey Whatsapp tan gönderilen konumları yol bulmak için kullanmak istediğimizde tıkladığımızda, MX tarayıcısında google haritalar web sayafasını açıyor ve burada konumumuz bulunamıyor veya farklı sorunlarla karşılaşıyoruz. Whatsapp tan gelen konum tıklandığında tarayıcı değil, Google haritalar uygulaması veya telefonda kurulmuş olan navigasyon uygulamalarından birisi açılmalı. Teşekkürler.
| |
|
|
用户69543716hy replied at 2016-10-19 16:54 tamam konuyu iletecem tesekkurler, denedim 100% haklisiniz..baska marka cihazda maps aciliyor. | |
|
|
pro 5 e bu surumu kurdum gordugum eksiklikleri siraliyorum
1 saat widgeti yok 2 numara ceviricide isme karsilik gelen tuslara basinca rehberde ekli olan isim cikmiyor 3 klavyede turkce dil destegi yok 4 namaz vaktini gosteren uygulamalarin kilit ekraninda surekli kalan bildirimi flyme de gozukmuyor diger bildirimlerde problem yokdiger telefonlarin hepsinde gozukuyor Bu konularla ilgili yardimci olursaniz sevinirim | |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-19 20:45 Geri bildirim için sağolun, kullandığınız namaz vakitleri programını bana iletebilir misiniz ! ... - t9 ile isim aramada sıkıntı oldu düzeltilecek. Klavye meizunun değil touchpal'dır onun Türkçe paketini programın ayarlarından edinebilirbilirsiniz. Saat widgeti -Flyme 6'da gelecek. | |
|
|
Bitane daha problem aklima geldi ekleyeyim
Sms lerde mesaji kilitle olayi yani silinmeye karsi kilit olayi yok eklenebilir mi Namaz programinin adi ezan vakti ismailaga | |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-19 20:59 Programı indirip deniyeceğim.. Mesajlar uygulamasını komple şifrelemek mi ! yoksa özel mesajları korumak adına şifreleyip saklamak mı ? | |
|
|
istedigim mesaji kilitleyip toplu silmelerde yada unutarak silinmelere engel olmak
Istedigim mesaji saklamak | |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-19 21:05 onu ben yazılıcımcı abilere anlatana kadar sabah olur abim. yine de yazacağım merakınız olmasın o konuda, ayrıca mesajları ayarlardan yedekleme sisteminden düzenli olarak yedekleyebilirsiniz.. belki işinize yarar. | |
|
|