Ezan programı ile ilgili bir gelişme olur mu
| |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-19 21:17 abim denedim ne yazık ki Widget desteği zaten yok , kilit ekranında bildirimde gözükmüyor. sizin isteğiniz olan 2 konuyu ileteceğim... İyi Günler Dilerim Teşekkürler | |
|
|
İlginiz için teşekkür ederim fatih bey sağolun iyi geceler diliyorum
| |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-19 21:31 ne demek abi. teşekkürler | |
|
|
Fatih bey bu sistem klavyesine türkçe dil desteği eklenecek yer yok yardımcı olur musun
| |
|
|
merhaba fatih bey sorun şu ki şebeke geçişlerinde galiba baz istasyonu kapsama alanı değişimde şebeke kesiliyor örnek olarak 3g den e hızına inerken telefon hat kesiliyor şebeke ise tt seyahat halinde oldugum icin bu sorunu sık sık yasıyorum 4g den 3g ye gecerken yasanmıyor lakin 3g den e ye geçişinde sebeke bir süre kayboluyor
| |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-20 08:02 Merhaba abi.oncelikle hangi surumu kullaniyorsunuz ve klavyeniz touchpal mi asil ogrenmeknistedigim klavyenin markasi.. | |
|
|
Alicetin replied at 2016-10-20 09:20 hattiniz vodafone ise normaldir.. ama yinede durumu aktaragim en azindan ag bulmayi belki hizlandirabilirler belki. iyi gunler | |
|
|
5.1.9 G kullanıyorum klavye adı sistem klavyesi diye geçiyor sistem dillerinde türkçe var ama klavye dillerinde türkçe yok
| |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-10-20 11:47 usta imkaniniz varsa o zaman Play'den Google klavye yada touchpali inidrip kullana bilirsiniz. haa ayrica klavyeyi turcelestirmek icin Space (bosluk) tusunu saga yada sola kaydirin diller degisecektir. | |
|
|