Meizu Note 8'in flyme7 si hakkında Edited by SadeceEMKA at 2019-10-13 19:59
meizu note 8lerde bimden çıkan ürünlerde hep güncelleme sıkıntısı var? ben 3 ay oldu alalı ki ben bu sorunları yaşamadım.Bu kadarda ünü yoktu. bu güncelleme sorunları neyden kaynaklıdır. | |
Related threads |
|
Yeni bir güncelleme paketi yayınlanmadı ki ?
| |
|
|
flyme 7 ile ilgili, ben aldığımdan flyme6 dan 7ye güncelleme yaparken sorun yaşamadım. Bimden çıkan bazı telefonlarda güncelleme yapıldıktan sonra oluşan sıkıntılardan bahsediyorum ama o da flyme kimliği oluşturulmadığından galiba benim ilk işim flyme kimliği oluşturmak oldu iphonedan icloud kimliği oluşturmak gerektiğini bildiğim için
| |
|
|
Ayrı bir post açmak istemedim bu ara wifi sıkıntılı bazen algılıyor bazen algılamıyor artık flyme os8 gelecek diye saldım araştırmıyorum bile Aralıkta gelecek diye biliyorum. Bazı yerlerde 8 güncellemesi başlamış galiba ilk çin olabilir haber sitelerinde okuduğuma göre.
| |
SadeceEMKA replied at 2019-11-12 16:09 GELDİ ama Çin versiyon gelir Global diye bekleyenler oldu Aralık ayını beklemek istemiyorsanız size özelden Note 8 Flyme 8 Sürümünü atayım. | |
|
|
flyme 7.1.6.0G var bende ben onu Flyme 7.1.6.1EU yapsam G ile arasındaki fark nedr. ve güncellesem telefonun içindekiler silinir mi silinmez diye biliyorum biraz daha var 8in çıkmasına galiba öyle görünüyor ses soluk çıkmadı.
| |
|
|
EU daha kötü hocam.. Silmeniz gerekir Ayrı bir plartform gibi zaten ama direk kurulmaz ID değiştirmeniz gerekebilir önerme cihaz çökebilir.
Sorunlarınızı Yazın ben Global Şef'e ileteyim. | |
|
|
O zaman 7.1.6.0G de kalıcam flymeos 8 çıkınca güncellerim artık maceraya atılmak istemiyorum ????
Note 8 flyme 7.1.6.0G sürümünde 1.)accuwealthda saat var saatin altında kaç derece ve konum göstermiyor. Tam hatırlamıyorum bir güncellemeden sonra geldi. sistem güncellemesiydi galiba. 2.ise mobil operatör ismi başka telefonlarda evde hayat var yazıyor hatta bazıları değiştirdi bende EMKA olarak yapmıştım bende de o görünmüyor TR TURKCELL yazıyor. Aklıma geldikçe konuya eklerim yeniden vardır unutmuşumdur. | |
|
|
7