[Новини]Збір звітів про помилки Flyme 7.0.0.0GШановні користувачі!
Як відомо, збір звітів про помилки Flyme 6.3.0.0G закінчено. Уся інформація була передана розробникам. Від сьогодні поновлюється збір звітів про помилки Flyme 7.0.0.0G для MEIZU M5 Note, PRO 7, PRO 7 Plus та MX6. ВАЖЛИВО: Цього разу звіти потрібно кидати не мені в Telegram, а в розділ Bugs на форумі. Я перевіряю цей розділ кожен день. Перш ніж створювати звіт, прочитайте цей та цей пости. Звіти, написані неправильно, перевірятися НЕ БУДУТЬ! Зробімо Flyme краще разом! | |
SignatureFlyme is amazing! |
|
Добрий вечер! Хочу виказати свої думки на тему mEIZU та flyme 7. Мені здається це якесь знущання над користувачами смартфонів від mEIZU , які витратили свої зароблені кошти на пристрої , які постійно мають проблеми а їм кожен раз кажуть, що з обновою виправимо, людина чекає, обнова і знову нові проблеми, знову чекайте обнову, і тут приходить великий flyme 7, і тут вам кажуть, забудьте і іб.тесь зі своїми старими і дешевими, а ще з проблемами телефонами. Взагалі не має інформації. Дуже розчарован
| |
From Forum App |
|
Valex_03 create on 2018-08-30 04:00 я купил свой про 6 за 10,000грн,не сказал бы что это дешево для китайского телефона.... но обновлять его на смешат (2 обновы за 2 года) | |
From Forum App |
|
Edited by User5205229756 at 2018-08-31 10:12
Здравствуйте,а когда будет сбор сведений ошибок Flyme-7.0.1.0G Meizu M6 Note и как скоро их пофиксят??? реально их очень много например: MicroSD постоянно вылетает,погода не определяет местоположение и нет в поиске городов Украины по крайней мере Николаева и области,с Viber наблюдаются баги при отправке стикеров,Wifi произвольно включается тд...
| |
|
|
Добрый день. M5 Note with Flyme 7.0.0.0G. Периодически иногда выскакивает окно что приложение OneMind перестало отвечать и предлагается принудительно закрыть или подождать. Предсказать когда это случается невозможно. Также иногда выскакивает сообщение что включена или выключена виртуальная SIM карта. Я не пойму что это такое.
| |
|
|
Описав усі 14 найдених багів (насправді їх більше):
http://forum.flymeos.com/forum.p ... mp;page=1#pid480154 Переносити все це на баг-трекер не маю часу та бажання. 7.0.0.0G просто ужасна неюзабельна прошивка, виліковуйте її срочно!!! | |
|
|
на Flyme 7 противная камера(MX6), да и впринципе на всех прошивках седьмого андроида, что на китайских, что и на глобальных версиях.
Я откатился до Flyme 6.1.0.1G андроид 6 и камера норм, но стабильность розстраивает, греется периодически. начиная с Flyme 6.3.0.0G камера мыльная, много шумов, засветы. Кроме камеры Flyme 7G для меня идеален, Meizu MX6 | |
From Forum App |
|
ZhoraTsurul create on 2018-09-01 23:21 Здравствуйте. Пожалуйста, оформите все репорты правильно в баг-трекере | |
From Forum App |
|
Cast0r create on 2018-08-31 16:26 Доброго дня. Для кожного репорту мені потрібні лог-файли, яких, на жаль, немає у Вашому пості. Тому я прошу Вас оформити усі репорти у баг-трекері, або надіслати лог-файли мені в Telegram (нік @TimaHabibov) | |
From Forum App |
|
А если акб быстро разрежается после прошивки на 7.0.0 в лог файле это покажет?
| |
|
|
12