[Новини]Flyme 6 Spring Edition (6.3.0.0G) Edited by LexHD at 2018-02-01 12:01
Flyme 6 Spring Edition Шановні друзі! Нещодавно було представлено фінальну стабільну версію Флайм 6 з індексом 6.3.0.0А Це дійсно правда, але це версія для ринку Китаю. Стосовно глобальної версії 6.3.0.0G - наразі над нею працюють, вона не готова до релізу. Запланований реліз на Квітень місяць (можливо раніше). Це буде остання прошивка шостої версії Флайму. Далі усі зусилля будут спрямовані на Flyme 7. Список пристроїв, що отримають 6.3.0.0G (чи буде змінено версію Андроїда я не знаю):
Це для загальної інформації. | |
CommentSignatureУ Вас все буде добре! |
|
Будем надеяться что андроид тоже обновится... Скорее бы вышло обновление, а то у меня столько проблем с версией 6.2.0.0G
| |
From Forum App | |
Traceourock replied at 2018-02-01 12:04 Странно, мне казалось наоборот, она более стабильна всех предыдущих. Какие у Вас проблемы? | |
|
|
дякую за інформацію
| |
From Forum App |
|
Traceourock create on 2018-02-01 18:04 тоже сижу с багами. контакт на сим добавить нельзя. вайбер не получает смс, пока не откроешь его. прямой эфир инста не работает. по умолчанию приложения не устанавливает, нужно каждый раз в ручную выбирать и еще несколько там | |
From Forum App |
|
в чем разница, 5 или 7 андроид? я не найду инфы такой... на 7 андро будет быстрее работать или только в оформлении разница?
| |
From Forum App |
|
Edited by sis86 at 2018-02-01 23:26
Так і думав, що як завжди будемо чекати оновлення в останню чергу. Мабуть треба зробити собі подарунок і купити чи то Samsung A8 чи Xiaomi Mi6 і перестати парити собі мізки з цими очікуваннями оновлення. Чисто принципово здам свій Meizu на обмін. Зараз як раз цікаві ціни на Samsung A8 чи Xiaomi Mi6, і буде в мене Android 8 і камера нормальна. Ну чесно таке враження, що той бренд Meizu не з Китаю, а з Естонії. Навіть той Meizu M6s презентувати то презентували а в продажу так і не з'явився, нібито їм його продавати не треба )))) | |
|
|
Что б вам бабы так часто давали как вы Глобальные прошивки выпускаете
| |
From Forum App |
|
用户5202800336 create on 2018-02-01 22:38 Все станет быстрее, батарея экономней, можно будет больше приложений совмещать в одно окно. | |
From Forum App | |
sis86 create on 2018-02-01 17:24 Во-первых, компания больший приоритет отдается китайскому рынку. Поэтому прошивки выходят вначале на китайском рынке. Во-вторых, вам все сразу подавать? Может нужно время для того, чтобы оптимизировать, перевести на разные языки, убрать баги и т.д | |
From Forum App | |
167