Kurduğunuz [BETA] G Sürümünde ki Eksiklikler Neler Edited by fatihaksoy at 2016-06-27 17:13
Merhabalar Bu Konu Altında Meizu`ya yardımcı olalım ve Kurduğunuz G Sürümünde ki Eksiklikleri Yazınız. Lütfen Telefonunuzun Modelini de belirtiniz. Teşekkürler | |
SignatureFly ME <3 |
|
Öncelikle merhabalar,
Ben mx4 kullanıcısıyım ve Beta sürümünü kurduğumda gördüğüm en büyük eksiklik User Center uygulamasının kaldırılmış olması nedeni ise çoğu kişi rehberini mesajlarını vs. flyme cloud'una yedekliyor ve artık user center olmadığı için senkronizasyon edemiyor bu büyük bir eksik. onun dışında pek sıkıntımız yok :) | |
burakkoc replied at 2016-04-27 23:27 Evet Sıkıntı var o konuda :) Hindistan'da ki kullanıcılarında bu duruma üzüldüğünü düşünüyorum en kısa sürede çözüm bulunur.. teşekkürler | |
|
|
Fatih bey merhabalar,
Mx4 pro kullanıyorum, flyme 5 beta sürümünü dün kurdum fakat telefonu hiç kullanamadım devamlı reset atıp duruyo :( | |
Edited by fatihaksoy at 2016-04-28 14:20
kuzun3 replied at 2016-04-28 07:55 Hatta Şu videomda anlattığım gibi sürüm atarsanız daha güzel olur. : https://www.youtube.com/watch?v=3Qunm31DdH8 Ayrıca "LÜTFEN YEDEKLERİNİZİ ALINIZ". Teşekkürler | |
|
|
:( daha once de cok denedim malesef. Firmware corrupt yaziyo yukleme yapmiyor. Fakat sadece 4.5.6 a surumunu o sekide yukleniyo ki ondan sonra 4.5.7 I ya da terminal kodu ile guncelleme yapiyorum oda dediginiz gibi yuklenmiyo
| |
Edited by fatihaksoy at 2016-04-28 16:51
kuzun3 replied at 2016-04-28 15:13 O kadar detaylı bilmiyorum ama Cihazın İd`si ni değiştirip çin versiyon`sa global çeviriyorlar.. Keşke Tüm modellere Her sürüm rahat rahat kurulsa zaten donanımsal olarak aynılar . | |
|
|
Çinden alınmış pasaport kayitli. Büyük ihtimal dediginiz gibi o zaman. Peki o ID işlemi nasıl oluyo ki nasıl yapabiliriz
| |
kuzun3 replied at 2016-04-28 22:22 Özelden linki attim usta | |
|
|
Edited by Pmxd at 2016-04-29 03:03
Türkçe dilinde bazı yerlerin düzenlenmesi şart. Bunlara örnek verecek olursak; Ayarlar menüsünde HESAP > "Diğer Hesap" > "Diğer Hesaplar" Ayarlar > Pil > Güç modu > "Kaydediyor" > "Tasarruf" ve "Denge" > "Dengeli" Ayarlar > Uygulamalar > üst menüde "Şimdi" > "Çalışan" olarak değiştirilmeliler. Temalar uygulamasındaki üst menü başlıkları da düzenlenmeli. Şimdilik ufak bir göz attım isterseniz daha detaylı yazabilirim bütün bozuklukları. Ayrıca büyük bir sıkıntı olan rehber senkronizasyonu sorunu çözülmeli. | |
31