Edited by fatihaksoy at 2016-05-13 13:11
Birazda ben Geri bildirim yazayım : Model : mx4 pro Sürüm : 5.6.4.12G beta - Ekran Uykuya Girerken ışık Seviyesi aniden düşüyor. - Bildirim ve ekran çubuğu / >NoficationBar Management < çeviri eksiliği - Root Eksiliği - Kullanıcı merkezi (User Center) Eksikliği - Meizu App Store Eksikliği - Pil > Kaydediyor - Araç Kutusu Kısayolları : Compass (Pusula) , Mirror (Ayna)... -Kamera Kısmı : Çok stabil değil eksiklikleri var.. - Takvimde ki günlerin harfleri : M (Monday) [Pazartesi] gibi ... - Ve tabi ki aşırı ram tüketimi buna bağlı olarak bataryanın daha çabuk bitmesi - Hesap Makinesinin Üst Menüsü (Ortak - matematik - anahtar ) - Yazılar Küçükte olmasına Rağmen ekrana sığmayan Cümleler. > (Ağlar); ağ paylaşımı ve taşınabilir internet paylaşı.... (MI) -Wlan :Wlan test speed , Wlan network diagnostics. -Arada Sırada Facebook Ve Facebook messengerin Yanıt vermiyor hatası (Kendi kendine duruyorlar)Edit : birde muzik uygulamasi sarkilari kısık,bazen kesik kesik veriyor ... | |
|
|
ben mx5 kullanıyorum normal 5.1.3 G sürümü beya diğer stabil 5.1.5A sürümü ve beta sürümlerde ki kadar batarya iyi gitmiyor biraz daha fazla tüketimi oluyor gibi geldi bana.
| |
Comment
fatihaksoy: Geri bildirim icin sagolun. Betalarda batarya tuketimi olur rami duzensiz kullaniyor mesela cok harciyor.. Gelecek versiyonlarda iyilestirme yapilacaktir. Iyi gunler
2016-05-03 22:35
|
|
bilgili replied at 2016-05-03 00:10 Geri bildirim icin sagolun. Betalarda batarya tuketimi olur rami duzensiz kullaniyor mesela cok harciyor.. Gelecek versiyonlarda iyilestirme yapilacaktir. Iyi gunler | |
|
|
Seems more and more Turkish friends join our forum, thank you, Man! Hos geldiniz!
| |
|
|
MZ_JackZhang replied at 2016-05-05 12:39 Hoş bulduk :) we are happy for Turkish forum !! | |
|
|
MZ_JackZhang replied at 2016-05-05 12:39 Thanks Jack | |
|
|
MZ_JackZhang replied at 2016-05-05 09:09 Hos Bulduk abi :) | |
|
|
Cihaz mx4 pro
Telefon görüşmesi yapıp aramayı bitirdikten sonra ekran açılınca dokunmatik çalışmıyor. Bu durumla her aramamın %80 şeklinde karşılaştım. | |
|
|
Mx4 pro
Cihaz boşta iken çok fazla şarj yiyor aşırı fazla. | |
|
|
User71244768 replied at 2016-05-09 09:16 Geri bildirim için tesekkur ederiz. | |
|
|