Pmxd replied at 2016-04-28 23:30 Geri bildirim için teśekkur ederim.. Baśka sıkıntıları tabi ki yazabilirsiniz. İyi geceler | |
|
|
Fatih bey sagolun ben zaten o sekilde sürüm yukseltebiliyorum cihazimda.. update.zip dosyasina tıklayarak olmuyo dediğim gibi firmware corrupt yaziyo o zaman.
| |
Comment
fatihaksoy: Birde bu yontemle deneyin isterseniz :https://youtu.be/3Qunm31DdH8
2016-04-29 06:55
|
|
kuzun3 replied at 2016-04-28 23:49 Birde bu yontemle deneyin isterseniz :https://youtu.be/3Qunm31DdH8 | |
|
|
Mx4 te kapasitif tuş ekranı kilitlemiyor. Önemli bir eksik ben MX4 kullandığım günden bu yana açma kapama tuşunu sadece açma kapama için kullanıyorum.
| |
radres replied at 2016-04-29 09:24 Selamlar. Oncelikle Ayarlar /erisebilirlilik / yazarken.ana sayfa tusuna dokunun bunun ayarlarini klavyeyi.katla. ve geri.don. yapiniz. Ve 3 saniye orta tusa basin. Ekran kapanmazsa Ayni yer el hareketiyle.ekran.acma ve ekrani.kapatmak.icin icin ise smart touch u.kullanin cozum olmazsa bunlar bilgilendirin lutfen. Hayirli cumalar , iyi gunler | |
|
|
Ben mx4 pro kullanıyorum. Flyme 5 global beta çıkana kadar A versiyon stabil ve beta sürümlerini kullandım. Beta yükledim şu an. Ama ben bazı wifi ağlarına bağlanamıyorum. Çift kademeli güvenlik prosedürü isteyen ağlara bağlanamıyorum. Bu sorun 4.5 sürğmlerinde de mevcut idi global sürümlerin. Ama A verisyonlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Normal şekilde bağlabildim bu tür ağlara. Bu tür ağlar eduroam gibi kurumsal ağlar yani üniversitelerde kullanılan ağlar. TTLS PAP gibi seçenekler seçip öyle kullanıcı kimliği ve şifreyle giriş yapılıyor. Bu özellik global sürümlerde mevcut değil. Heralde problemimi anlatabildim sanırım. Teşekkür ederim..
| |
User71244768 replied at 2016-04-29 14:26 geri bildirim.icin tesekkur ederiz. | |
|
|
Galeride fotoğrafı kırpmak istediğimde kırpa tıklıyorum ama sonraki menüler ingilizce hala.
| |
yeni mesaj geldiğinde ekran kilitli iken cevap vermek mümkün olsa çok iyi olurdu diye düşünüyorum. yanıtl diyince ekran kilidini açıyor açmadan cevaplasak iyi olur.
| |
|
|
RE: Kurduğunuz G Sürümünde ki Eksiklikler NelerUser71244768 replied at 2016-04-30 13:06 Geri bildirim için tesekkur ederiz. | |
|
|