5.1.11.0 Sürümü Sorun-Şikayet, ÖneriMerhabalar... Biraz Geçikmeyle yeni sürüme kavuştuk umarım önce ki sürümlerde yaşadığınız sorunlar bitmiştir. Çok Düzeltmeler yapılmış, Bakalım Bu arada bu konu 100. Konum daha farklı bir konu açmak isterdim ama kısmet diyelim. | |
Related threadsSignatureFly ME <3 |
|
İlk bakış
Pro 5 e kurdum ceviricideki sorun giderilmemiş | |
|
|
merhaba fatih bey güncellemede hata yapılmış lte ve 3g frekansları yok engineer modeden band modeden baktım lte türkiye frekansları komple kalkmış 3g de aynı şekilde,hazır fırsat gelmişken meizuya durumu iletirken size daha önce yazdığım konudaki lte frekans olayınıda bildirelim LTE B1.B3.B5.B7.B8.B20 frekanslarını açmasını isteyelim meizudan
| |
|
|
Fatih abi şu band olayı önemli sen moderatörsün meizu ya bu sorunu iletir misin? Yani onca hafta güncelleme bekledim ve tam gelmemiş bunu acil çözmemiz lazım abi en iyi gün içinde çözümlenmeli.
| |
|
|
temiz kurulum yapınca sorun düzeldi fatih bey,ama dediğim gibi önümüzdeki güncelleme için lütfen şu band olayını meizuya bildirirseniz çok iyi olacak,b1,b3,b5,b7,b8 ve b20 frekanslarını aktif etsinler lütfen 4g için,çalışmalarınızda başarılar dilerim.
| |
|
|
Band Olaylarını Bir Daha iletecem, Ay ortasında mail atmıştım yetişmedi yada bakmak dahi istemediler. baştan Bug bildirimlerini iletecem bende kurdum bir denemesini yapayım bana göre'de eksiklikleri bulup ileteceğim :/ teşekkürler.
| |
|
|
Bug kısmına yazdım buraya da yazayım bilgi paylaşımında bulunmak için.
Güvenlik -> Veri uygulaması altında sol üstköşede Veri parantezinin içinde Çin'ce ifadeler belirdi.Yine Veri kısmının ayarlarına gidince de SIM 1 ve SIM 2'nin isminin Çince olduğunu sanıyor uygulama. Bir bug söz konusu. Sizlerde de bu şekilde değil mi? | |
|
|
giray replied at 2016-11-04 15:20 Mx4 Pro'da göremedim. cihaz neydi. (Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler) | |
|
|
meizu m2 note parmak izi var diyor ama kurdugumda yok ?
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-11-03 22:17 abi şu konuya attıgım yorumda bi baksana sana zahmet | |
|
|
55