darkshadys replied at 2016-11-04 19:43 Parmak izi sensoru yok ne yazık ki ! | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-11-04 19:48 Düz MX5 hocam. Temiz kurulum yapıldığında çıkmıyormuş fakat 5.1.10un üzerine verileri tutarak yapılan güncellemede Çince karakterler tekrar hayatımıza giriyor maalesef. | |
|
|
giray replied at 2016-11-07 09:00 Ben tum telefonu sifirlayarak kuruyorum bende de bazi yerler cince, yeni seyler geliyor cevirmiyorlar. Sikintisi o duzelir.. | |
|
|
fatih bey hava durumu uygulamasi konum bulamiyor.Bulundugum yeri tanimiyor.Manuel sekilde aratmama ragmen de bulamiyor.5.1.11.0.G son 2 gundur bu sekilde daha once bir problem yoktu.
| |
|
|
xTitan replied at 2016-11-08 12:54 Buyrun onceki surumun hava durumu programi : https://yadi.sk/d/96oh-czxwmqo9 eger cozum olmazsa konumlarla ilgili izinleri, ayarlar > konum hizmetletleri > konum izinleri altindan yapilandiriniz. Tesekkurler Abim | |
|
|
Merhaba Fayih bey,
Mevzu mx5 telefon yeni sürüm ile google rehbere kaydedilen kişilerin senkrinizasyonu yapılamıyor. Google rehbere kaydettiğim halde kişiler görünmüyor. | |
|
|
用户ozbutun replied at 2016-11-09 07:00 peki ben inceleyip yazayım size , sürümden ise bildiririz abim.teşekkürler | |
|
|
Merhabalar Fatih Bey. xTitan arkadaşımızdaki sorun bende de var maalesef. Dediğiniz uygulamayı indirip kurmak istediğimizde (Sürüm düşürme olduğu için) uygulamayı kaldırmamızı istiyor. Önce durmaya zorla diyoruz fakat ondan sonra kaldır butonu aktif değil. Kaldıramayınca 2.şıkkı denedim. Konum izin vs. Ama gene de nafile. Balıkesirde yaşıyorum ancak sadece İstanbulun hava durumunu izleyebiliyorum. Mümkün olursa bu sıkıntının düzeltilmesi için meizu merkezle irtibata geçebilirseniz seviniriz.
Saygılar. | |
|
|
multifree replied at 2016-11-12 12:37 Tabi o zaman iletecem, abim Demek ki genel bir sikinti var duzeltilmesi icin yazi yazacagim, kusura bakmayin cikab problem adina | |
|
|
merhaba hocam, varsayılan uygulama sorunu icin bir geribildirimde bulundunuz mu acaba? bence band olayından daha can sıkıcı bir durum.
| |
|
|