Meizu Almadan Önce ki Telefonunuz Neydi?Merhaba Dostlar
Meizu Almadan önce Hangi telefonu kullanıyordunuz? Ben : nokia 2310 Peki ya siz ! | |
Related threadsSignatureFly ME <3 |
|
İlk telefon olsa olmaz mi abim Nokia 3650
| |
|
|
byrmyildirim replied at 2016-10-09 14:42 Arkadasimda var di bu dosya yoneticisi yoktu hafiza kartina kurulu programi atip dosya yoneticisi yapmistim sonra gelsin Symbian oyunlar | |
|
|
tihanne h8 batarya bulamadim burda sisdi ve ekrani krildi arkadasin thl5000 yle idare ettim son olarak pro5 aldim iki hafta alismam surdu ama alistim simdi baska cihaz kullanamiyorum emi
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-12 22:04 eski cihazınızda karizma usta Meizu Bağımlılık yapıyor aynen | |
|
|
Elephone p6 la cin malina basladim ustad sorasinda haipai s5 kullandim star h930,kingelon sorasinda thl5000 aldim arkadas israrla aldi tihanneyle dewam ettim batarya problemine ve guncelleme olmadigi icin snir olup kirdim thl5000 le idare edip pro 5 aldim arada baya telde kullandim ustad jiayu one plus falan kullandim ismleri gelmio aklima pro5 albenisi var gerisi bos bence birde meizu mx4 pro cok hosuma gitti ama pro5 kaldim dahada deismem sewdim cihazi ama guncelleme cok yavas gidiyor ustad....
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-12 23:45 MaşAllah Abi.. valla abim bende 1 yılda çok model çıkartsam yetişemem düzeleceğini umuyoruz. Ayda bir memur maaşı gibi sürüm bekliyoruz bazen erteleniyor ama işte | |
|
|
Sende haklisin ustad bi kere para veriyoruz her ay bekliyoruz ama hic olmassa 5.1.9 dan 5.1.10 na gececegimize iki ay bekleyelim 5.2 ye gecelim ustad faceyle watapp yada fbmssenger bile ayda iki 3 kere guncelleme yapior bazen bunuda goz onune almak lazim
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-13 00:06 Haklılık Payın Var abim Ama Şimdi biz bekleriz birkaç kişi daha buluruz bekleyecek, Geriye alan bilmem kaç bin mi artık milyon mu kullanıcı : sürüm nerede bee , meizu bizi unuttumu , when release firmware , gibi durumlar çıkacak bu göz önünde bulundurmak lazım bir yerden ben olsam diğer Büyük Firmalar gibi yılda 1, Bir güncelleme onuda bozuk verir yeni modelimi alsınlar diye zorlardım (Örnek bir kaç marka var).. 2 Yılı dolduran cihazlara Artık sürüm vermez meizu galiba bilmiyorum o kadarını ama 5.1.12.0 Son G sürüm olabilir eski cihazlar için bir sürpriz edip de Direk Anroid 6-7 verse kimse hayır demez.. | |
|
|
bende samsung s5 mini vardı. Hangisi daha iyi derseniz, cevap veremem gibi geliyo
| |
From Forum App |
|
41