M6 Note,M6 Ve M6s Flyme 7.1.0.0G Sorunlarınızı Yazınız !M6 Note,M6 Ve M6s Flyme 7.1.0.0G Sorunlarınızı Yazınız !
Merhabalar, Flyme 7.1.0.0G`de M6 Note,M6 Ve M6s Kullanan YENİ GELEN Sürümde ki sıkıntıları iletiniz.. model, belirtmeyi unutmayın < | |
SignatureFly ME <3 |
|
merhabalar,
M6 Note gelen güncellemeden sonra kamera performansında düşüş oldu. Kamera açılırken önce ekran kararıyor sonra kamera açılıyor belki de bir nevi animasyon yapılmaya çalışılmış ama olmamış. Yeni gelen SOS olayını bence isteyen kişiler kapatabilmeli. Daha önce de iletmiştim tekrar söylemek istiyorum ekran büyük olduğu için tek elle kullanmak zor oluyor o yüzden "TEK EL MODU" gelirse çok sevinirim. Şimdilik bu kadar, daha sonra sorunlar çıkarsa iletirim. Bu arada cihazdaki dokunmatik sorunu gelen güncellemeyle tamamen çözülmüş bunun için ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim. Düzeldiğini görünce resmen çocuklar gibi sevindim. Ne yapacağımı bilemedim . | |
|
|
Merhaba,
M6'da gelen bildirimlerin ikonlar üzerinde görülmemesi, watsappı açmadan mesajların gelmemesi (sürekli olmasa da çok can sıkıcı) Şuan için bukadar. | |
HDBOAS create on 2018-12-03 10:18 bildireceğim sorunu. | |
From Forum App |
|
burak2207 create on 2018-12-02 21:14 sos'a kisi eklemeniz gerek zaten kapalı durumda. öneri ve şikayetleri ileteceğim teşekkürler | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2018-12-03 21:52 Tekrar merhaba, daha önceki mesajda yazmayı unuttuğum bir sorun daha vardı. M6 Note'da Pil'deki "Güç Kullanim Ayrıntıları" ekran süresini gösteren sayaçta bir sorun var. Sayaç bir süre normal çalışıyor daha sonra geri saymaya başlıyor. Pil kullanımına bakabilmek için bir uygulama indirdim o da çok fazla Ram tüketiyor. Ayarlardaki sayaç düzelirse çok sevinirim. Birde umarım sorunu anlatabilmişimdir. SOS konusunda ise çocukların acil durum numaralarına kolayca erişebileceklerini düşünüyorum. | |
From Forum App |
|
@fatihaksoy benim sorun olarak ilettiklerimi şuan için dikkate almayın, M6'ma henüz 7.1.0.0G güncellemesi gelmedi, hala 7.0.1.0G mevcut ve güncel sürüm uyarısı alıyorum.
| |
|
|
HDBOAS create on 2018-12-04 13:55 7.0.1.0 G üzerinden bildiririm ama yeni surume gecmenizi ve sorunlar devam ediyorsa bildireyim. hocam | |
From Forum App | |
fatihaksoy replied at 2018-12-04 21:14 manuel kurulum konusunda pek bilgi isahibi değilim, forumda da göremedim açıkcası. herhangi bir sıkıntı olması durumunda nasıl geri alırım vs tarzı konularda da bilgim yok ben en iyisi otomatik güncellemenin gelmesini bekleyeyim | |
|
|
Merhaba M6 note 7.1.0.0G sürümü.
Sorun mu yoksa ayarlardan mı kaynaklı emin değilim yalnız garip bir durum,whatsapp da gelen mesajda "yazıyor " ibaresi görünmüyor haliyle her mesaj yeni olarak geliyor okunmamış olarak örnek veriyim Telefon klidi açtınız o esnada yeni mesaj geldi whatsapp dan sonra uygulamayı açıp mesajı gördünüz okudunuz yalnız karşı tarafın attığı ikinci mesaj tekrar yeni mesaj olarak görülüyor tekrar bildirim görünüyor, gelen mesajlar okunmamış olarak kalıyor okuduğunuz halde. | |
|
|
43