Abdullahymn create on 2018-12-11 22:17 iletirim | |
From Forum App |
|
fatihaksoy replied at 2018-12-10 17:16 Download uygulaması derken , Play de güncelleme her ikisi yapınca farketmiyor. | |
|
|
indir programinin ayarlarindan sadce wlan i kaldirin
| |
From Forum App Comment
Orhanaker: Bunu yaptım hocam farketmiyor açık kapalı olması sorun aynı. Enteresan çözemedim ben cihazda sertifikalı zaten.
2018-12-14 17:06
|
|
fatihaksoy replied at 2018-12-14 02:42 Bunu yaptım hocam farketmiyor açık kapalı olması sorun aynı. Enteresan çözemedim ben cihazda sertifikalı zaten. | |
|
|
Orhanaker create on 2018-12-14 12:06 en son kalan google de sikinti var çoğu cihazda google ile ilgili başlıklar çok bu dönemde biraz bekleyiniz. zaten ilerde bir rehber çekeceğim | |
From Forum App |
|
HDBOAS replied at 2018-12-03 15:18 @fatihaksoy telefonuma 7.1.0.0G sürümünü yükledim ve aynı sıkıntılar devam ediyor. | |
|
|
Merhabalar cihazım pro 7 plus telefona güncellemeyi indirdim yükle diyorum yeniden başlatıyor ancak yüklemiyor. Recovery modda pc ye bağladım manuel olarak güncellemeyi recovery kısmına attım bilgisayrdan start diyorum sürekli bi önceki ekrana atıyor. Kısaca güncelleme yapmıyor. Cihazda 7.0 global sürüm yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim.
| |
MeRT_s replied at 2018-12-18 01:08 Son Dönemde pro 7 de 7 güncellemesinde bu sorun var nasıl giderilir bilgim yok. bilenler yazacaktır. | |
|
|
Bu aralar M6 Note 7.1.1.1A sürümünü kullanıyorum. Gayet iyi bir sürüm lakin söyle can sıkan bir durum var. Telefondaki sensörler belli bir süreden sonra çalışmıyor. Telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor fakat kisa bir süreliğine. Önceden 4-5 günde bir okurken şimdi sıklığı arttı. Acaba bu sorun birtek bende mi vardır. Telefondan kaynaklı bir sorun mu yoksa güncellemeye alakalı bir sorun mu. Yeniden sürüm atsam attıktan sonraki işler yoruyor artıkemo_pd_001}
| |
From Forum App |
|
burak2207 create on 2019-01-10 13:39 sorunu ileteceğim.. ayrıca aynı sorunu yaşayanlar varsa yazacaklardir :/ teşekkürler | |
From Forum App |
|