mx4 Pro Hat KesilmeMerhaba meizu mx4 pro kullanmaktayıö son 2 aydır telefonla konusurken yada öylesine internette gezinirken sinyal kesilmesi yaşıyorum. Aradığım kişiyle konusurken pat diye hücresel ağ kullanılamıyor diye hata veriyor sinyal kesiliyor bir iki dakika sonra geri geliyor. Ayrıca karşı taraf kendi sesini yankılı duyuyor . Herhangi bir bilginiz varmı ? Ve ya servis ile bir bilginiz ?
| |
|
|
Selam.
öncelikle Servis hakkında herhangi bir bilgim yok.. - Kullandığınız Sürüm nedir? - Sürüm atarken Clear data yaparak mı atıyorsunuz ? - sim kartınız doğru oturmuş olsa bile çıkarın yuvasına bir üfleyin ve kartınızı elle yada peçete(Kuru) ile silin. - Şebeke sıkıntısı var mı birde usta ! | |
|
|
Oturdugum yerde bu telefondan baska telefonlarda sebeke sikinti yok. Dun son cikan g surumunu indirdim deneyince haber verecegim.
| |
vsyncmouse replied at 2016-05-17 12:52 Tamam usta olumlu yanıtlarınızı bekliyorum inşAllah.. Döküman lazımsa benim videolarımdan bakabilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist ... N9GTPnz8zgvD0KrX5mg | |
|
|
Merhaba mx4 pro kullanmaktayım. 3 4 aydır telefonla konusurken yada boş beklemede iken sinyal kesilmesi yaşıyorum. Hücresel ağ kullanılamıyor diye hata veriyor. sinyal 2-3 dakiga sonra geri geliyor. Flyme 4.5.7I, 5.1.5G, 5.1.6G sürümlerini kullandım hepsinde de sorun devam etti. Simkartı tekrar yerleştirdim, sikartı değiştirdim, telefon hattı şirketi (PTTCELL) ile görüşüm yayın sıfırlaması yapıldı sorun çözülmedi. Telefonu Servise (DGElektronik) götürdüm Simkart yuvasında temas saglayan tellerden biri eğilmiş düzelttim dedi telefonu geri verdi, Ancak yine sorun devam ediyor. Sorun çok sık yaşanmıyor. Bazan bir günde 3 4 defa bazan da 1 hafta hiç yaşamıyorum.
| |
|
|
Meuzu türkiye servisi İstanbul Perpa iş merkezi 11 kat No. 1678 de
| |
|
|
Düzeltiyorum Meuzu türkiye servisi İstanbul Perpa iş merkezi B Blok 11 kat No. 1678 de
| |
|
|
Sanırım bu mx4 pro'da kronik bir sorun, bende de aynısı oldu yabancı forumlarda da okudum, önceleri iyi çekmeyen yerlerde konuşurken hat birden kesiliyordu şimdi ise bazen 5dk bazen 1 saat sonra durup dururken hat tamamen gidiyor reset atmadan gelmiyor artık telefonu kullanamaz hale geldim. Birçok firmware ile denedim sonuç aynı, DG Elektronik'i arıyorum telefonları açmıyorlar ne yapacağımı şaşırdım...
| |
|
|
niyatovic replied at 2016-06-14 12:31 Usta bende mx4 pro kullanıyorum ama hiç hat kesilmesi yaşamadım. Sadece sürümden kaynaklı Mobil veri açıkken oda kesilme yaşıyordum. | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-06-14 17:13 başlarda bende de öyleydi ama zamanla hat tamamen gitmeye başladı, yabancı forumlarda bir çok kişinin başına gelmiş ama sebebini öğrenemedim henüz... | |
|
|
42