用户69543716h ...
Eclair

Gold:40

Sign In:5

100KForumMembers

2016-06-24 16:38

Serviste parça bekleyen, çözüm bekleyen çok telefon var. Bu nedenle cihazı elden götürmek daha mantıklı. Link: http://www.digitalmarket.com.tr/
Tarif: İstanbul Perpa metrobus durağı yakınlarında.  Perpa Ticaret merkezi B Blok 11. kat no:1678
Reply Support () Report
用户69543716h ...
Eclair

100KForumMembers

2016-06-24 16:48

Fatih bey, görüşme kesilmesi bazen üst üste 3-4 kez oluyor, bazen 1 hafta hiç kesilme yaşanmıyor. Kesilme yaşandığında kulağa küçük bir ikaz (1 saniyelik mesaj zil sesi gibi bir ses, mesaj sesinin aynısı değil) sesi geliyor ve hat gidiyor, simkart uygulama ikonu gidiyor, 1 2 veya 3 dakika sonra kendiliğinden hat geri geliyor. hat kesildiği anlarda telefon bazen yoğun kullanımda olabiliyor, ama bazen da hiç kullanılmazken, hiç yoğun değilken bile telefonla görüşme başlayınca 5 10 sn sonra hat kesilebiliyor. Hiç bir ısınma gibi anormal belirti görmedim.  Meizu Mx4 pro da bu sorun fabrikasyon hatası. Bazıları kesilme sorununu çok sık yaşıyor bazıları az yaşıyor. Meizu firması bu ürününün hatası için bir çözüm düşünmezmi acaba.
Reply Support () Report
fatihaksoy
Moderator
Legend Mx4 PRO - M6 Note

Gold:13726

Sign In:1228

Honour Online Value ContributePhoto GeniusAvatar uploadedInstagramPandacontent creatorcontest loverflyme 5flyme fanhotstar50KForumMembers70KForumMembers100KForumMembersFlymeRecourcesTeamDebate Master10KForumPosts1st_anniversarybest_contentforum_appExcellent ModeratorFacebookTwitterMX4 ProGamesLoverMedal

2016-06-24 18:29

用户69543716hy replied at 2016-06-24 10:48
Fatih bey, görüşme kesilmesi bazen üst üste 3-4 kez oluyor, bazen 1 hafta hiç kesilme yaşanm ...

Cozum konusunu iletirim. Bakalim abim insAllah cozum olur
Reply Support () Report
fatihaksoy
Moderator
Legend Mx4 PRO - M6 Note

Honour Online Value ContributePhoto GeniusAvatar uploadedInstagramPandacontent creatorcontest loverflyme 5flyme fanhotstar50KForumMembers70KForumMembers100KForumMembersFlymeRecourcesTeamDebate Master10KForumPosts1st_anniversarybest_contentforum_appExcellent ModeratorFacebookTwitterMX4 ProGamesLoverMedal

2016-06-24 18:31

vsyncmouse replied at 2016-06-23 17:48
Perpa'ya yollamak cihazı mantıklı mı ? Ne kadar beklerim bide telefon numarası alabilirmiyim

Bir arkadas cevap yazdi umarim faydali olur.
Reply Support () Report
bacikmurat
Cupcake

• 1

Threads

• 5

• 23

Credits

Gold:7

Sign In:0

2016-10-18 05:00

merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var telefon günün yarısında en az çekme problemi ve görüşme sırasında kapanma yaşıyor he aramamda kesin 30 saniye sonra görüşme kesiliyor tekrar aramak zorunda kalıyorum ve bu beni deli ediyor asıl deli edense bu sebebden 3 kez garantiye göndermeme rağmen sorunun çözülmemesi ve garantiye üç kez göndermemin sonucunda iki kez yazılım güncellendi biri box diğeri direk olmak üzere  son kez gönderdiğimde de şebeke değişti dendi ama bakıyorum hiç bi şey yapılmamış ve garanti firması da batmış üç aydır nereye göndericem diye düşünüyorum. telefonu aldığım yeri aradım pişkin pişkin bi servisleri varmış o tamir ediyomuş ama garanti kapsamında değil tabiki garantili telefonumun garantisini bozmamı istiyorlar nasıl çözücem bu sorunu bu telefonlar ne olacak nereye gidecek garantiye lütfen biri bilgi versin !!!!
Reply Support () Report
fatihaksoy
Moderator
Legend Mx4 PRO - M6 Note

2016-10-18 05:08

bacikmurat replied at 2016-10-17 23:00
merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var telefon günün yarısında en az çekme problemi ve g ...

Digital Market kapandı ulaşılamıyor. Aldığınız yer size fatura kesmişse 2 Yıl'ı bitene kadar size hizmet vermek zorunda. ücretli tamir söz konusu olamaz bence cihazın içine kullanıcının müdehalesi yok ki.
Reply Support () Report
用户69543716h ...
Eclair

100KForumMembers

2016-10-19 22:58

Evet fatih bey, İthalatçı firma Digital market battı. Bu firmanın sattığı telefonlrar garantisiz duruma mı düştü.  Meizu firması Digital market in türkiyede sattığı telefonların garantisi konusunda bir çalışma yapmalı.
Reply Support () Report
fatihaksoy
Moderator
Legend Mx4 PRO - M6 Note

2016-10-20 02:24

用户69543716hy replied at 2016-10-19 16:58
Evet fatih bey, İthalatçı firma Digital market battı. Bu firmanın sattığı telefonlrar garant ...

Yapıyor.. yeni bir firma arayışında ama kimse Canım yanmasın diye bulaşmıyor abim , bir yandan Dg yeniden açılacak dedikoduları var fb gruplarında işler o kadar bir birine girmiş ki
Reply Support () Report
kadri
Cupcake

• 0

Threads

• 1

• 5

Credits

Gold:1

Sign In:0

2016-11-08 05:41

fatih abim bende pro 6 kullanıyorum  aynı sorun bende de var mesajlarım iletilmiyor  şebeke kendini kesiyor internete bağlanmıyor ne 3g de nede 4 g de bağlanmıyor  , hatta okadar ileri gittiki wifi bağlantısnı bile kesmeye başladı.  3 kuruş paramız vardı onuda şerefsiz çinlilere kaptırdık. ama iyi bi ders oldu şunu anladım apple samsun ve lg den başka telefon alınmaz. en azında herşeyi belli . şimdi ortada mağdur kaldık , operatörümü arıyorum  biz o markaları tanımıyoruz ve desteğini veremyirouz diyolar.  bu nasıl bi saçmalıktır . desteklemeyen telefon neden ülkeye sokulur çalışmayan telefon nasıl gümrükten geçer.  allah hepsinin belasını versin meizununda  devletinde belasını versin , devlet devlet olsa ülkedeki alt yapıya uygun malları sokar içeri. neyse bende faturası var mahkeme yoluna gidicem kesin söke söke alıcam. türkiye piyasasından meizunun silinmesi gerekiyor. ülkeye girişi dahi yasaklanmalı. bunun içinde ne gerekiyorsa yapıcam. hatta trt haberdeki kuzenime durumu taşıyıcam haber yapılsın meizu bitilsin tr piyasasından. lanet gelsin hepsine.
Reply Support () Report
fatihaksoy
Moderator
Legend Mx4 PRO - M6 Note

2016-11-08 06:31

kadri replied at 2016-11-07 23:41
fatih abim bende pro 6 kullanıyorum  aynı sorun bende de var mesajlarım iletilmiyor  şebeke kend ...

Merhaba..
Abim Sıkıntılarınızı anlıyorum, kötü birşey bende bir dönem yaşıyordum bu sıkıntıları ama emin ol şuan herhangi bir sorunum kalmadı.. mx4 pro kullanıcısıyım.. Cihazınıza sürüm upgrade ederken temiz kurulum yapıyor musunuz ? ŞEBEKE bandları için isteğimizi ilettik yakında şebeke bandlarına daha uyumlu olacak sürümler inşAllah. Ayrıca : Apple'de aynı fabrikadan çıkıyor, bunlar başka konular birçok başarılı marka Çin'den ve hatta aynı fabrika bandından çıkıyor.
Operatörler tabi ki tanımaz, Meizu yada Dispruraotr denen artık nasıl yazılıyor bilmiyorum onlar kaç para verdi operatörlere ki.. youtube kanallarına bakınız , kaç youtuber DG'nin yaptığı lansmanla dalga geçtiler sadece 2 kişi vardı diye, umarım mahkeme yoluyla mağduriyetiniz karşılanır. ona birşey diyemem yanlız temiz bir şekilde son çıkan sürümleri deneyin. G sürüm kullanıyorsanız biraz ingilizceniz varsa A sürüm deneyin her zaman daha kararlıdır.. Burada ona buna sövmekle cihazınızla ilgili sorunları çözemezsiniz. Lütfen : http://forum.flymeos.com/forum-turkce-1.html yeni konu açınız yazılım bilgisi olan arkadaşlar sizlerle ilgilensinler ve konuyu yöneticilere de ileteceğim. onlar da diğer sürümde daha iyi işler yapabilsinler diye. zamanında 4.X sürümlerde sıkıntılar çoktu flyme 5 ile toparladı azıcık G sürüm yeni yeni build olan bir ana sürüm normaldir bu tür sıkıntıları Kullanıcı olarak bizim meizuya iletmemiz ile çözüleceğininde bilinçinde olmamız lazım adam kendi ülkesine göre ROM yazıyor, nereden bilsin bizim operatörler hangi band kullanıyor, Bu arada saydığınız markaların çoğu müdürü şuan meizuda çalışıyor

mx4 ve pro5'in anakart tasarımı Linux İşletim sisteminde 15 tane açığı kapatan biridir ve ayrıca gömülü sistemler uzmanıdır. yani dediğim şu usta : sıkıntını yaz yardımcı olalım adamlara bildirmeden nereden bilecekler TÜRKİYE DE KADRİ ŞU SORUNU YAŞIYOR, FATİH BU SORUNU YAŞIYOR ? Konunuzu Bekliyoruz açınız arkadaşlar yardım edecektir. bende şebeke sorununuzu yöneticilere iletirim. İYİ GECELER..
Reply Support () Report
12345Next
You have to login before you can reply Login | Register

©2024 Meizu Telecom Equipment Co., Ltd. All rights reserved.