ana tuş ve parmak izi sorunumerhaba arkadaslar meizu mx5 kullanmaktayım geçenlerde durup dururken ana düğme çalışmadı parmak izi okumuyor ve bir geri gitmiyor ama ana menüye dönüyor daha sonra yazılımı son sürüme yükselltim ama yine çalışmadı bir ara geldi gitti şu an hiç çalışmıyor sizce sorun nedir donanımsal mı yazılımsal mı ???
| |
|
|
aynı sorun bende de var hala duzelmedı. bazen kafasına gore kapanıp acılıyor sonra çalışıyor ve tekrar bozuluyor. yardm ltf
| |
From Forum App |
|
merhabalar, daha eski yazılımlarda bu sorun var mıydı ?
| |
|
|
fatihaksoy create on 2017-02-02 04:22 evet 5.1.11g de de aynu sorunu yaşadım. oncekı sürümlerinde de vardı kapanıp acılınca düzeliyor bazen | |
From Forum App |
|
hakanyavuz replied at 2017-02-02 22:43 donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bakmamız lazım usta sizin için anket açtım Cİhazı kullananlardan da hata alan varsa bakarız : http://forum.flymeos.com/thread-19944-1-1.html Teşekkürler | |
|
|
Hocam bendeki gitti daha düzelmedi eski sürüm kullanırken bozuldu daha sonra yazılımsal olabilir diye sürüm yükselttim Ama hala aynı problem devam ediyor yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım
| |
|
|
User89926904 replied at 2017-02-02 23:41 bazen temiz kurulum sorunları düzeltebilir usta | |
|
|
Temiz kurulum yaptım düzelmedi donanımsal sanırım yedek parçayı nerede bulabilirim
| |
|
|
User89926904 replied at 2017-02-03 15:54 özelden ilettim | |
|
|
fatihaksoy create on 2017-02-04 01:15 Fatih hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ankarada servisi falan var mı? Nasıl çözebiliriz bu sorunu? | |
From Forum App |
|
24