User89926904 create on 2017-02-03 18:24 sorunu çözebildiniz mi? | |
From Forum App |
|
Home tuşu bazen hiç bi şekilde çalışmıyor. Bazen sadece parmak okuyucu çalışıyor, bazen o durup geri dönüş tuşu çalışıyor. Bazen hepsi durup, sadece kilit özelliği çalışıyor. Ve meizu bu konuya ilişkin hiç bir açıklama yapmıyor
| |
From Forum App |
|
用户5200366904 create on 2017-02-11 02:08 Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlardan ses seda yok. Ben home tuşunu sipariş ettim. Onu bekliyorum. 8.5 dolar. Alıp kendim değiştireceğim. Bu olay beni telefondan soğuttu resmen. Benim ki hiç çalışmıyor. | |
From Forum App |
|
Malesef bende de aynı sorun var parmak izi ekleye girdiğimde yazı yazma sütunları çıkıyor çalışmıyor parmak izi ve geri gelme özelliğide gitti yeni tuş sipariş ettim taktıkdan sonra 1-2 dk çalıştı ardından tekrar gitti aşırı sinir bozucu bir durum 15 gün tuşun gelmesini bekledim çinden takar takmaz 2 dk sürdü
| |
|
|
Arkadaşlar geri tuşu bozulanlar için bir özellik paylaşayım işinizi görecek. Ayarlardan erişebirlik e tıklayın oradan smart tounch girin ve aktif adın ekrana top şeklinde birşey çıkıyor ona bir kere tıkladığınızda geri gidiyor. Bende öyle kullanıyorum benimde gidip geliyor çünkü.
| |
|
|
bendede var o sorun
| |
From Forum App |
|
TEK ÇÖZÜM YENİSİNİ ALMAK 50 TL GEÇMEYEN BİRYER BİLİYORSANIZ LİNK ATARSANIZ HERKEZ FAYDALANIR. BEN SEKİZ TANE TELEFON ALDIM HEPSİDE GİTTİ...
| |
|
|
SORUN HOME TUŞU İLE ANAKARTI BİRBİRİNE BAĞLAYAN KABLODAN KAYNAKLANIYOR.BENDE İLK BAŞTA HOME TUŞU SANDIM VE DEĞİŞTİM AMA DÜZELMEDİ.DAHA SONRA BAHSETTİĞİM ARA KABLOYU DEĞİŞİNCE HATA GİDERİLDİ
| |
|
|
Bulent4855 create on 2017-03-23 15:42 Aynen öyle. Telefonun orta kısmına bastırıp home tuşuna basınca bazen çalışıyor. Sorun donanımsal ve bildiğimiz üretim hatası. | |
From Forum App |
|
Hayatımda kullanacağım son meizu telefon elimdeki mx5 olacak.. Sırf bu home tuşu sorunu yüzünden. Rezalet ya
| |
From Forum App |
|