Flyme 6 Neler Olmasını İsterdiniz..Merhabalar Sadece Dileklerinizi Yazınız.. Belki biri görür de ekler ! Teşekkürler | |
SignatureFly ME <3 |
|
Kilit ekranini özellestirilmesini. birde dosyalarimda paylas bolumunde en cok kullanilanlar olsa iyi olurdu. Camerada aydinlik karanlik ayari daha dogrusu otomatik odakta ortama gore ayarlasa tadindan yenmezdi aklima gelen.bunlar
| |
From Forum App |
|
4 g çekmesini istiyoruz
| |
From Forum App |
|
SametUnal replied at 2017-01-20 04:32 haklısın abim | |
|
|
memetkarahanli replied at 2017-01-20 01:58 eyvl. usta başka önerin varsa yazabilirsin her zaman | |
|
|
sistemde dahili kapsamlı video editör olmalı (kendi kütüphanesi; sesler, slaytlar vs.) dahili snapseed ayarında resim editörü, dahili kapsamlı ses editörü (içinde ses efektleri vs.vs.) kilit ekranı hava durumuna göre seçenek olmalı (yağmur,kar efektleri ) ayrıca kilit ekran sesi seçeneğide olmalı ,sesli asistan; siri, cortana tarzı, google play dahili yüklü gelsin
| |
|
|
video kayıtta 60 fps
| |
From Forum App |
|
fatihkara53 create on 2017-01-20 20:58 Abim o kamera özellikleri ile ilgili değilmiydi? Yani yazılımsal bir olay değil diye biliyorum ama? | |
From Forum App |
|
Eğer yazılımsal bir olay ise görüntülü konuşma olmasını isterdim. (Hat üzerinden)
| |
From Forum App |
|
fatihkara53 replied at 2017-01-20 18:28 Geçen İlettim bunu göz önünde değerlendireceğiz dediler. | |
|
|
72