用户80905208 create on 2017-01-22 08:34 iletildi zamaninda | |
From Forum App |
|
simge üzeri bildirim sayısı iyi olur gerçekten bide bu bildirimlerin geç gelmesi var
| |
From Forum App |
|
Harunnsk replied at 2017-01-23 21:43 zamanında iletildi göreceğiz kısmetse | |
|
|
Türkiye'den flyme 6 beta sürümü alan yok mu
| |
From Forum App |
|
meizu flyme 6 da ıstedıgım farkılık ılkı laucher ekranında uygulama boyutu m3 note kullanıyorum bana buyuk gelıyo ve uygulama buyutme kucultme olmalı gelmelı ıkıncısı weather takvim saat ıphone gıbı ana ekran uygulamasında olmalı uygulamaya gırmeden olması daha akıcı uygulamalarda mesaj arama vs geldıgınde sayı bıldırımı ıphone larda oldugu gıbı global versıyonda tarayıcıda ana ekrana ekleme ve reklam engelleme yok tarayıcda olmalı mesaj geldıgınde messenger gıbı baloncuk usulu ve mesaj sayısı okuma cevaplama daha ıyı olmalı
| |
|
|
kadirkaradas replied at 2017-01-25 17:57 çoğu iletildi, yine ileteceğim usta teşekkürler | |
|
|
not alma zulüm gibi örnek olarak "keep" e yakın birşey yapılabilir LG lerdeki memo gibi mesela.. son güncellemelerde kamera shut hızı yavaşlatıldı sanki o ayarlanabilir.. Birde en önemlisi video kayıtta manuel mod olmalı neden diyeceksiniz sabit odaktan estantaneye kadar birçok konuda çok gerekli
| |
|
|
ben iki şey olmasını isterdim birincisi uygulama gizleme diğeri ise rehber ayarlarının daha kolay ve basit olmasını.
| |
From Forum App |
|
Uygulama çekmecesi olmalı. Ya da en azından iki farklı Flyme Launcher seçeneği olmalı biri şu anki, diğeri uygulama çekmeceli. Şahsen önemli bir detay olarak görüyorum.
| |
From Forum App |
|
recepaytar replied at 2017-02-03 15:59 uygulama çekmecesinden kastınız nedir örnek var mıdır ? usta | |
|
|