nykolayko create on 2017-08-09 14:15 У меня на 6 флайме минут за 6 установилось. | |
From Forum App |
|
artzeus replied at 2017-08-09 16:22 Ну Вам пощастило. В мене наглухо відмовляється встановлюватися далі 3п. Все робив по інструкціях, декілька разів начисто перепрошивав телефон зі всіма вайпами. Голяк. | |
|
|
nykolayko create on 2017-08-09 16:32 А вы для экономии батареи делаете? | |
From Forum App |
|
З горем навпіл встановив сервіси гугл і супровідні програми. Розкажу що та як. Отже, оскільки у мене встановлювало Google play services і на цьому ж пункті зависало, було вирішено решту програм доставити вручну.
Шукав я їх за запитом google calendar (contact) sync apk, google play store. Або ж на сайті http://www.apkmirror.com ПРойшовши танці з бубном , вдалося встановити і довести до нормальної роботи плей маркет і сервіси гугл. Все працює ніби стабільно. Бажаю удачі у встановленні та не стикатися із тим з чим зіткнувся я! | |
|
|
а обновы в дальнейшем будут прилетать по воздуху?
| |
From Forum App |
|
RostikArts replied at 2017-08-10 21:59 конечно | |
|
|
Спасибо, ну что-же буду пробовать, ато глюки Flyme задолбали, а появились они после того как гугл сервисы убрали из системных | |
|
|
RostikArts replied at 2017-08-11 08:52 Скоро вернут. потерпите. | |
|
|
Всё робит нормально вроде, вот только удалить рут права так и не выходит, в настройка когда нажимаешь "ROOT-права" они как-бы активны.
Спасибо автору за помощь! | |
|
|
подскажите все проделал до удаления рут прав, дальше если я обновлю систему без клип дата чтоб рут убрать Гугл будет системным или светит?
| |
From Forum App |
|