Meizu MX6 IMEI Null Kesin Çözüm ve IMEI AtmaMerhaba Dostlar,
1.)Aşağıda linkini paylaşacağım uygulamayı indirip cihazınıza kurun https://drive.google.com/file/d/0B-LbCrrz8H_CQTQwV3M2Y2x6UGs/view 2.)daha sonra *#*#3646633#*#* tuşlayarak engineer mode açın. 3.) Connectivity kısmına gelin orada CDS Information göreceksiniz onu seçin 4.)Radio Information'u seçin ve orada Sim 1 ve 2 yada Phone 1 ve 2 göreceksiniz. Onlardan 1.ci olanı seçin. 5.)AT+ kısmını göreceksiniz + yı silip tekrar + ya basın ve oradan 1.imei için AT+EGMR=1,7"" olanı seçin ve 4 tırnağın arasına imei yazın = ve 1 arasında boşluk bırakıp send at command tuşuna basın OK diye bi ibare görürseniz ilk imei yi atmış olursunuz. 6.) 2 ime için geri gelip Sim 2 yada Phone 2 yazanı seçin yine aynı şekilde + yı silip tekrar ekleyin ve oradan AT+EGMR=1,10"" oalnı seçip 4 tırnağın arasına imei yazın ve yine = ve 1 arasına boşluk bırakın. Send At Command yazın Ok ibaresi görünce cihazı yeniden başlatın Hadi hayırlı olsun Çözüm bana aittir. | |
CommentRelated threads |
|
o eskiden idi, artık bir işe yaramıyor. CDS_information APK android 7 ve sonrasında çalışmıyor. geçmiş olsun arkadaşlar.
| |
|
|
cds information yok nasıl yaparız cihaz m6t
| |
|
|
Meizu 15plus nasıl imeil atabilir m
| |
|
|
Usta uygulamayi acmio ciaz
| |
|
|
Üstat çok teşekkür ederim zekana sağlık Meizu MX5 de de işe yarıyor
| |
|
|
kardeş benim başıma da aynı olay geldi ama bunu yapamıyorum ben telefon sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor
| |
|
|
imei hallettikten sonra format attım hatta sıfırladım fabrikaya çevirdim ben bi sorun yaşamadım. meizu m5 mini kullanıyorum.
| |
From Forum App |
|
S.a hocan yaptim oradaki cds information cikmiyo nasil yapabilirim yardimci olursaniz
| |
|
|
arkadaslar benım soyle bır sorunum var dun m3 max model telefonumu kapatım acdım karsıma soyle bırsey cıkdı phone is locked kullanıcı yerınde null yazıyor ne yaptıysam acamadım yardımcı olabılırmısınız ssaygılar...
| |
|
|
@bayram hocam bende özleden yazdım başım dertte bu telefonla imei atamıyorum deli oldum lütfen bir yardım edin
| |
|
|
44