Pro 5 hesabıma giremiyorumMerhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Benim Pro 5 cinden alınma ve aldığımda içinde türkçe vardı. Son güncellenme ile beraber clear data yapıp romu yukledigimde 5.1.10 a turkce kalmadı içinde sadece ingilizce ve Çince seçenekler kaldı. Hadi onuda geçtim. Kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum telefonuma kod gelmiyor SMS sending failed hatası veriyor. Yani kullanıcı adım ve şifrem tamam ama yinede mesaj alamıyorum meizudan. Haliyle root da yapamıyorum yardımcı olurmusunuz | |
|
|
Şuan Çin'den Türkiye'ye kod gelmiyor.. haklısınız +90 Eklenmediği numaraya sorun orada Ama flyme hesabınızı girmek için kod gelmesine gerek yok diye biliyorum. Telefon'da Account center'dan ekleyin .
| |
|
|
Şöyle enteresan bişey var. Web üzerinden Flyme hesabıma girip oradan telefon numaramı değiştirmek için ayarlara girdiğimde onay kodu geliyor telefonuma meizudan ama bu kodu telefondan hesabıma giriş için zaten kullanamıyorum ama o mesaj gelirken telefondan girdiğimde neden gelmiyor anlamıyorum. Birde dediğim gibi telefona clear data ve güncelleme yapınca türkçe gitti tamamen. İlk fabrikadan çıkış ayarlarına dondurebilirmiyim telefonu
| |
|
|
Okeanos38 replied at 2016-10-12 15:11 İlk Fabrika çıkış Ayarı için Cihazı Çin'den almışsınız.. Sadece A sürümü sorunsuz kurabilirsiniz g sürümde hata verebilir. Cihazı temizleyin - Ayarlar > tel hakkında> bellek > fabrika veri sıfırlaması (NOT : YEDEKLERİNİZİ ALIN Sonra işlemi yapınız.) Birşeyler deniyor Galiba Meizu düzelir bu mesaj sorunları.. | |
|
|
3