5.1.3.3G M3 Note Rehber SorunuArkadaşlar A beta sürümden G'ye geçtim kişi listem günlük flyme senkronizasyonu alırken ve 500 e yakın rehberim varken G sürümde bu sayı 150'ye düştü ve son 1 yıllık rehberim neredeyse yok nasıl halledebilirim?
| |
|
|
Usta evvala kisi listene : cloud.flyme.cn den ulasabilirsin.. Oradan kisi listeni indirip suan ki rehbere aktarabilirsin abim
| |
|
|
Yada manuel aldigin rehber yedeklerin varsa yapabilirsin abim.
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-10-05 16:43 Eyvallah o bölüme giriyorum ama telefon bağlı değil yazıyor telefonu nasıl bağlarız? | |
|
|
YasinKeklik replied at 2016-10-09 17:58 kullanıcı merkezine numaranı ekle usta REHBER'e telefonunu doğrulamadan bakamıyorsun cloud'da. +90 Mutlaka ekle listeden Türkiye'yi seç usta. oradan yapabilirsin. | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-10-10 02:52 Registered or bound hatası veriyor | |
|
|
YasinKeklik replied at 2016-10-11 20:36 numaranı zaten kayıt etmişsin diyor bu uyarı da.. ben denedim Cloud'da telefona doğrulama gelmiyor usta.. Faydası Olabilir.! +Yedeklerini Al + A Sürüm Kur + Kullanıcı Merkezinden , Data Sync Kullanarak Clouda Buluna Rehberini Al Usta.. Sonra Rehber Yedeğini Hem Ayarlar > bellek > yedekleme Hemde Arama > (3 nokta) Ayarlar > Contacts management - Export contacts > All yapıp Telefonun Belleğine yolla abim Eğer İstediğin rehber kaydı onlarsa pc ye yedekleri al Sonra Yine G Kurup, İmport edeceksin usta şuan tek çıkar yol bu.. Yada mzcs@meizu.com adresine cihaz ve cloud sahibinin sen olduğunu ekran resimleriyle gösterip söz konusu rehber yedeğini isteyebilirsin. Usta Denedim : Tüm Numaralarımı silip Cloud'dan istedim geldi.. numara dogrulama istemedi Telefondan (A Sürümden) deneyebilirsin İnşAllah Olur.. Kolay gelsin usta | |
|
|
YasinKeklik replied at 2016-10-11 20:36 NOT : Kullanıcı Merkezi programında 'Recycle Bin' var ona ASLA BASMA Abim yoksa siler herşeyi ne olur ne olmaz yazayım dedim. | |
|
|
Çekilin ben dokturum şaka bi yana son durum nedir dostlar
| |
|
|
Valla flyme'den çıkış yaptım tekrar girdim oldu bu arada A roma alışmışım G ye gemiştim şimdi tekrar A romdayım
| |
|
|
10