5.1.10.0 G İncelemesi5.1.10.0 G sürümünün yeniliklerini içeren bir video Umarım Faydalı Olmuştur. | |
SignatureFly ME <3 |
|
Hani nerde videosu
| |
|
|
laborant replied at 2016-10-02 18:01 merhabalar Konunun içinde video tarayıcınızdareklam engelleyici vs varsa duraklatınız. | |
|
|
Hocam bu cihazlarin flyme bilgilerine yani ayarlardan telefon bilgilerine bakmadan a versiyon g versioyon oldugunu anlayabiliyormuyuz yani a ve g versiyon cihazlar 1 re 1 aynimi? Sadece flyme mi farkli cihazin onunde arkasindan filan fark yok mu?
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-04 22:08 A Sürüm'de arayüzden anlayabilirsiniz usta gereksiz bir kaç yazılım (Çince) kurulu olur.. dil ayarlarında çince ve ingilizce'den başka bir dil bulunmaz.. birde güncelleme yazılımından bakabilirsiniz ayarlara girmeden videoda olduğu gibi.. İyi geceler | |
|
|
Ustad ben yazilima yani flyme bakmadan cihazin dis yuzunden anlayabilrmiyiz onu sormak istedim
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-04 22:43 haa anladım usta jeton geç düştü kusura bakmayın.. - A Ve G cihazlar tasarım olarak tamamen aynılar meizunun tasarımı aynıdır sadece yazılım değişir. yazılımı : A-G-Y-Eskiden I - bu isimlerde yazılımlar var. zaten işin güzelliği Eski Dg'en alınan cihazlara A rom ve G rom sorunsuz kuruluyor. sorun yok o konuda ama yurtdışından edilinen cihazlara A ise G kurulmuyor. Sonuç Olarak Sürüm değişiyor ama cihazlar birebir aynı. teşekkürler | |
|
|
Bendeki g rom hocam bundan once a kurulu olup olmadigini nasil anlariz
Biraz kafa utuluyorum ama kusuruma bakma merak | |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-10-05 21:07 Esft. Abim ne demek her zaman.. Bir kere A kurulmus ise Mutlaka cihaz nete baglanmistir. Ve flyme hesabi girilmistir. Flyme hesabini, cloud.flyme.cn adresinden acip eskiye dair bir senkron varsa veriler sayfada gorunur. Bu sayede A surum kuruldugunu anlayabiliriz.. g surum cikti cikali senkron yok. Ama ( I ) surumde vardi. | |
|
|
8