5.1.8.0 G Dilek Istek ve Sikayet5.1.8.0 G sürüm de ki hatalar,optimize sorunlari gibi problemlerinizi bu baslik altindan yazabilirsiniz..
Iyi Günler.. | |
SignatureFly ME <3 |
|
2017 olsun MX4 lere gelsin 5.1.8.0 G ondan sonra uzun bir problem listesi yazarız.
Çünkü sorunsuz bir global sürüm yapamayacaklar. | |
|
|
Merhaba,
Benim Meizu' dan beklentim / isteğim telefon piyasaya sürüldükten belli bir süre sonra (örneğin 1-1.5 yıl) Meizu' nun kendi yapacağı / yayınlayacağı bir güncelleme proğramı ile isteyenlerin A dan G ye geçişini kolayca yapmalarını sağlaması. Yoksa, bu şekilde giderlerse pazar paylarını 2-3 yıl içinde çiddi şekilde kaybederek HTC' nin durumuna düşeceklerini tahmine ediyorum. Telefonlar çok güzel ancak yazılım ve destek konusunda çok yetersizler... | |
|
|
Kamera uygulamasındaki ISO değerlerinin biraz daha kişiselleştirilebilir olabilir. Örneğin LG gibi.
| |
|
|
hazara66 replied at 2016-08-26 16:49 teşekkürler yorum için | |
|
|
MuratK replied at 2016-08-24 10:44 olabilecek birşey aynen misal Mi Firması çift işletim sistemi yapmıştır: windows ve android bu gibi örnekler çok yapılabilir. teşekkürler | |
|
|
elimde mx4 pro var 5.1.8.0 g sürümü var telefon 4.5 g uyumlu simkart taktıktan bu yana hep hattan düşüyor ilk önceleri tekrar bağlanmaya çalışıyordu şimdilerde ise hattan düştükten sonra tekrar bağlanmıyor yeniden aç kapa yapıyorum tekrar bağlanıyor yine kısa bir süre sonra tekrar hattan düşüyorum. gün içinde bu 15 defa tekrarlanıyor artık kafayı yemek üzereyim bunun bir çözümü yokmu
| |
|
|
YILDIZHAN replied at 2016-08-27 20:42 Bende de o sorun var bu surumden kaynakli gider surumde duzelecektir. Tesekkurler | |
|
|
Fatih güncelemellerden haberin varmı meizu unuttu galiba bizi
| |
|
|
Birde play store kendi kendine güncellenmiş ve yarısı ingilizce nasıl düzelir bu
| |
|
|
23