Kulaklık takılı kalmış gibi görünüyor. Edited by MuratK at 2016-07-16 15:27
Fatih Bey, 5.1.7 A ' ya yükseltikten sonraki telefonda kulaklık varmış gibi takılı kaldı ve ses fonksiyonu işleveni kaybetti, telefonla arama yapamaz oldum. Rastgele kurcaladıktan sonra problem çözüldü ve kullaklık takılı sembolu kayboldu. Ancak, dün bir nedenle telefonu kapatıp açınca aynı problem tekrar ortaya çıktı. Bu sefer düzelmedi. Kulaklık girişi temiz. Telefon görüşmelerini ancak speaker açıkken yapabiliyorum. İngilice forumda gördüğüm kadarıyla aynı problemle kaşılaşan Global-Beta Team' den bir kullanıcı daha var. Böyle bir problemle daha önce kaşılaştınız mı, çözmek için ne yapabilirim. Yardımızı rica ederim.. | |
|
|
Merhaba,
Problemi çok ilginç bir yöntemle çözdüm. Pro 5 ' de hızlı şarj olduğu için ilk 20-25 dakika yüksek akım nedeniyle telefon çok ısınıyor, sonraki yarım saatde gitikçe düşün akım nedeniyle telefon ısısı normale dönüyor. Telefonu sıcak bir ortamda jarj ederken birde yüksek akım nedeniyle aşırı ısındı ve metal genişlemesi nedeniyle bir şekilde metaller sürekli temas ederek kullaklık var olarak algıladı. en azından ben öyle tahmin ediyorum. Çözüm olarak "acaba metali tekrar büzüştürüp teması ortadan kaldırabilir miyim" diye düşünüp telefonu kontrollü bir şekilde 3-5 dakika dondurucuda beklettim. Bingo, birde baktım ki herşey normale dönmüş. Sanırım yukarıda anlattığım sebeb nedeniyle bu problemle karşıaştım. Olası benzer problemi diğer kullanıcılarda yaşayabilir diye ilginç çözüm yöntemimi sizinle paylaşıyorum. Yaklaşık 23 saattir problemsiz telefonu kullanıyorum. | |
|
|
MuratK replied at 2016-07-17 15:08 ilginç bir çözüm olmuş usta.. yinede dikkat edin telefona sıvı temasından uzak durun. yeni sürümde düzelecektir bu problem teşekkür ederim :) | |
|
|
Global forum' da bu konuya gelmiş cevabı okumanızı öneririm. Meizu, yanlış yolda ilerliyor.
| |
|
|
MuratK replied at 2016-08-15 10:32 bu sorunları artık aşmalı haklısınız | |
|
|
Hocam bu soruna çözüm buldunuz mu. Bende de aynı şekilde sorun var aylardır dediğiniz gibi yapıyordum ama artık çare olmuyor çok az ısınmaya gelince yine ortaya çıkıyor. Çözümü bilen var mı tlf den soğudum. Tlf pro 5
| |
|
|
Merhaba, maalesef bulamadım. Aynı yöntemi kullanmaya devam ediyorum. Ancak bu durum sadece telefonu açıp-kapayınca oluyor, normal kullanımda ısınma sorunu nedeniyle problem yaşamıyorum.
| |
|
|
Benimde 1 hafta öncesine kadar sizinle aynıydı meizu sayfasından sordum yöneticiler aldığınız mağazayla iletişime geçin dediler? Ben jk dan almıştım şimdi geri gönderin deseler nasıl gonderecez? Göndersem gider mı yapılır mı? Bu konuda bir fikriniz var mı?
| |
|
|
Merhaba, açıkcası pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. Daha öncede bana hazır pazarı varken ikinci elden satın demişlerdi. Bu problem dışında telefondan memnun olduğum için bununla yaşamaya alıştım. Güncelleme dışında hiç telefonu açıp kapatmıyorum.
| |
|
|
User5200182488 replied at 2016-12-23 15:12 geri yollama konusunu satın aldığınız mağaza ile görüşün.. kargo giderlerini karşılayacaklarsa, sorunu çözeceklerse bunun için aldığınız mağaza ile iletişime geçin. inşAllah çözülür sorununuz iyi günler | |
|
|
11