IsiniyorCihazi sarza taktigimda cok isinixor genelde aksamlari kapatip takiyorum neden cok isiniyor acaba bide bu isinma batarya omrunu etkilarmi
| |
|
|
telefonu şarja takmadan Arka plan uygulamalarını kapatınız. ve ayrıca Wifi , Mobil Data Filan kapalı olursa daha az ısınır. Hızlı şarj'dan dolayı olabilir Meizunun adaptörlerinin amper değeri yüksek normaldir.
| |
|
|
Telefonu kapatip sarza takixorum ustat bazen normal cogu zaman asiri isiniyor patlar diye korkuorum
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-06-14 19:21 Korkma usta benim ki bugun sarjda degilken 52 derece oldu. Havalardandir belki :) | |
|
|
Care yok diyorsun isinir normal yani
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-06-16 15:04 Gayet Normal.. Benim tel şarja takılı değilken hava şartlarına bağlı olarak ! | |
|
|
hocam sizdekide pro 5 mi bide patlamaz demi iphoneler gibi alarmini kullandigim icin her aksam yani basima kapatip sarza takiyorum 1 saat onceden kapatip soradan taksamda sarza yinede isiniyor
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-06-18 20:03 Mx4 pro bende ki usta.. 60 dereceye kadar dayanirlar merak etmeyin.. Eger sarjda iken cok cok isiniyorsa 1 amperlik adaptor alarak isiyi biraz dusurebilirsiniz. | |
|
|
7