Fatih bey, zaten az sayıda bir meizu kullanıcısıyız. Onun için katkılarınız çok önemli. Ben de kendi adıma teşekkür ediyorum size.
Bir de mümkünse öğrenmek istediğim bir şey var sizden: Çinden alınma bir Meizu Pro 6s kullanıyorum. Android 6.0 ve Flyme 6.7.4.28G Beta kurulu. Bu telefon bu yazılımıyla yeni çıkan güncellemeleri alır mı? (Android 7 ve Flyme'nin yeni sürümlerini) | |
|
|
abdulcemal create on 2017-08-24 09:03 tesekkurler | |
From Forum App |
|
fehmi create on 2017-08-24 22:03 normalde 6s (plus degil) s cihazinin global rom yok. nasil size global rom gelmis yada var bilemiyorum. / konu hakkinda mardine donunce bilgi saglarim usta yoldayim suan. tesekkurler | |
From Forum App |
|
arkadaşlar mx4 aldım ikince el malesef ilk sahibi çıkış yapmamış bende ilk hesabı istiyor sahibine ulaşamadım mailini buldum bi mail yolladım oda bakma olasılıgı çok düşük gercekten cihaz başka yolla root olmuyor galiba
| |
|
|
User5203964640 create on 2017-08-31 11:04 oyle aynen konu hakkinda, mzcs@meizu.com adresine durumu ozetleyen ingilizce bir mail atiniz. | |
From Forum App |
|
Fatih bey müşteri hizmetlerine aktardım. Ancak anlatamadım. Mx4 telefonunu oğlum misafir koduna almış. Parolayıda bilmiyor. Sadece misafir modunda açılıyor. Telefona formatta atılamıyor. Fastboot moduda çalışmıyor. Yardım bekliyorum
| |
|
|
User457175804 create on 2017-09-01 20:28 flyme hesabi girili miydi | |
From Forum App |
|
İlk kullanıcısı girmiş olabilir. Ancak kullanılırken flyme hesabı girili değildi.
| |
|
|
çok memnunuz allah senden razı olsun fatih kardeşim
| |
From Forum App |
|
| |
From Forum App |
|