Fatih kardesim sende olmasan sorunlari cozemeyiz emegine saglik. Kardesim benim cozemedigim bi sorun var mx6 da flyme6 beta surumde de enson stabil surumdede bazi uygulamalarda bildirim gelmeme sorunum devam ediyor bi yardimci ol. Forumdaki ayarlari yaptim ama olmadi. Flyme5 te geliyo ayni uygulamalardan bildirim ama flyme6 da olmadi gitti :/
| |
|
|
neo1685 replied at 2017-07-30 11:46 Önceklikle Security Uygulamasından : Permission (İzinler) - Run in background (Arka planda çalışan) olması gerek .. Genel'de hepsi Smart Background (recommended) [Akıllı arkaplan(Önerilir)] hepsi burada kalsın bataryanız için AMA gereksiz olanlar varsa lütfen : Arka planda çalışmasını iptal edin şarjdan kazanırsınız biraz. Sonra bir geri geliniz : uygulama bildirimlerini düzenleyiniz. şu appyı kurunuz : https://play.google.com/store/ap ... d.webview&hl=tr daha sonra Normal Ayarlar : Bildirimler ve bildirim cubugu :> bildirim yönetimi : orada istediğiniz uygulamaların üzerine basınız :acılan ayarlarda > Bildirimleri Al >Açık< olsun ve en altta uyarılar var galiba orasıda Açık olsun.. İstediğiniz uygulamalarda bunları yapın kontrol edin. ve bir kere cihazı restartlayın (kapatıp - açınız) düzelme olacaktır.. | |
|
|
Eyvallah fatih hocam bide bunu deniyim
| |
|
|
fatih aksoy kardeşim sen şu meizu ekibine söyleyiversende artık sistem stok klavyesini bi türkçeye çevirseler olmazmı,türkiyede satılan bir telefonun türkçe klavyesi olmaması çok absürt,türkçe hariç baya bir dil destekliyor ama türkçe yok
türkçe forum bile var ama klavye yok çok kötü bir durum | |
|
|
Sen başkasın Fatih kardeşim Allah razı olsun senden
| |
From Forum App |
|
User5203023936 replied at 2017-07-31 19:26 ilettim TALEP AZ dediler klavye için sen ben ile oalcak iş değil usta | |
|
|
Yasin58 replied at 2017-07-31 21:09 teşekkürler usta ne mutlu bana | |
|
|
Spas jı tera.
| |
From Forum App |
|
Ekayy replied at 2017-08-01 23:21 sağ bi | |
|
|