Cihazi bugun aldim ama Bakarmisiniz ?Bu nedir yardimlarinizi bekliyorum
| |
|
|
Elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım, sanırım flyme sürümünün yeniden yüklenmesi gerek https://www.flyme.cn/firmware.html
Bu siteden telefonunuza uygun olan Çin(A sürüm) veya Global(G sürüm) indirip telefonunuza temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız veya nasıl yapacağınızı anlamadıysanız yardımcı olmaya çalışırım. | |
|
|
hayırlı olsun sorun yok YENİ sürüm gelmediği için normaldir. Flyme 8 verileceği zaman düzelir yada flymeos.com/firmware den manuel indirilir.
| |
|
|
Teşekkür ederim ilginize.Manuel 7.3.0.0 indirdim oldu.Fakat ciddi düzenlemeler yapılması gerekiyor bildirimler geç geliyor kısayol cevaplamalar yapılmıyor örneğin whatsap vs.geliştiricilere iletmenizi rica ediyorum. Widgetler yetersiz tarih saati widgeti bile yok sadece saat var hava durumu var tarihi yok.ekran çözünürlüğü yok manuel olarak hd FHd vs...çok çalışılması gerekiyor...Cihaz iyi fakat huawei gibi gelişmesi lazım muadillerine kafa tutması açısından..saygılar.
| |
ersincakir replied at 2019-10-24 23:48 hepsini bildirdim Flyme 8 Globalde düzelecek. | |
|
|
4