Meizu M6T video modu sorunuMerhaba bende meizu m6t var ve foto çekerken gayet iyi aydınlık ama video moduna alınca birden kararıyor videoları karanlık çekiyor.Çözümü varsa yazar mısınız?
| |
|
|
Merhabalar. Mümkünse özelden bana bir örnek atarsanız.. Bir de yazılım sürümünü bildireyim.
| |
|
|
aynı sorun bende de var video modua gecince sanki önüne siyah bir perde çekiliyor
farklı bir program kullandım kendi programı sorunlu ama farklı programdada focus modu yok | |
User5214374316 replied at 2020-04-08 17:22 Tamam örnekler özelden iletirse YADA buraya cevaplanırsa konu linkini ileteyim. | |
|
|
örnek video burda
https://www.youtube.com/watch?v=XrMgj58oc3Y&list=PL9MVhwwodHNVG3k4F4D8zcq-l7zUNK3lM&index=4&t=0s keşke sadece video sorunu olsa en büyük sorun dokunmatikte | |
User5214374316 replied at 2020-04-21 21:35 İletiriz hocam, maşAllah sorunlar listesi olmuş oynatma listesi bildirim.. | |
|
|
User5214374316 replied at 2020-04-21 21:35 Flyme Versiyonu nedir ? | |
fatihaksoy replied at 2020-04-22 22:28 okadar çok sorunu varki bazılarını unuttum bazılarıda yeni yeni çıkıyor. SMS yazamıyorsun uygulaması sorunlu başka uygulama yuklemek zorunda kaldım SMS yazarken mesajlar devamlı klavyenin arkasında kalıyor mesajları gormek için devamlı klavyeyi asagı yukarı cekiyordum oyun oynayan biri degilim aynı model kullanan biri oyun oynuyamadıgı için satmak zorunda kaldıgı yazmıştı gerçektende bende oynuyamadım dokunmaları hissetmiyor. Flyme versiyonu 6.3.5.0G bir düşügünüde denedim sorun aynı forumda note8 telefonlardada bu sorunlar varmış flyme 7 ile duzeldigini yazmışlar ama bu modele ne destek var nede güncelleme | |
User5214374316 replied at 2020-04-22 17:49 Hocam bir düşük sürümü denediniz mi ? http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=113&type=1 Temiz kurulum ile kurunuz eğer denerseniz. Sorunlarınızı iletiyorum. | |
|
|
evet bir düşügünüde yukledim hard reset ile ve fabrikaya ayarlarınada alarak temiz kurulum yaptım sorun aynı
çare bulamnazsam iade için servise yolluyacam servis sorun yok diye geri yollarsa bu işi çok uzatıcam çok çünkü okadar sinirliyimki 1 hafta içinde iade kabul etmediler, sorun bu modelin neredeyse tamamında var ve ne yukseltme nede sorun için bir çare var bozuk ürünü resmen bile bile sattılar ben birçok yere şikayetimi yazdım birçok platforma dün tiketici haklarınada ilettim bugun cimere iletecegimçunku dunyada ve ulkemizdeki salgın durumundan faydalanarak resmen anlaşıp ellerindeki bozuk ürünleri tüketiciye satmışlar | |
15