[Питання/Проблеми]Російські новини в бравзері M6 NoteЯкийсь час, це було недовго, в бравзері Мейдзу давало мені українську підбірку новин, але потім почало давати тільки російську, саме з РФ. І так вже дуже довго. Я тоді просто перестав користуватися програмою і перетягнув її якнайдалі. А це рішив поцікавитися, чому так. Хтось мав досвід вирішення такої проблеми?
| |
|
|
Ось я вперше зайшов на цей форум і бачу, шо справа від FAQ пише «Россия». Чому так?
| |
|
|
Наверное потому что именно Россия — ключевая страна для Meizu на внешних рынках, там есть представительство компании, из России заказывались глобальные прошивки. По всей видимости, последнюю прошивку делали четко под Россию (поскольку украинский Цитрус сейчас взял паузу в отношениях с Мейзу), поэтому браузер тянет только российские новости.
Всё так просто, никакого заговора. | |
|
|
У меня в браузере новости Украины m5 note.
| |
From Forum App |
|
В последней прошивке (7.1.0.0) на самом деле новости стали российскими. Вне зависимости от настроек браузера или языка системы.
| |
|
|
Завтра заряжу старенький m2 mini — ещё на нём проверю.
| |
|
|
Пане Дмитре, дякую за інформацію.
Українські новини там також, виявляється, попадаються, але ніколи українською. Цікаво, а як в інших країнах. Не може ж бути, шоб скрізь були російські новини. О, згадав дуже цікаву деталь --- коли свайпаєш для пошуку в телефоні, тобі пропонує виключно українські новини виключно українською мовою, але не в виді підбірки відомих новинних сайтів, а так ніби це Мейзу робить ці новини. Дуже цікаво. | |
|
|
Ше цікаво, шо в текстах новин, про які я розповів в останньому абзаці попереднього повідомлення, літери української абетки, яких немає в російській абетці, наприклад, «і», «є» --- ті літери мають інший шрифт, ніж шрифт решти тексту. Тому важко такі тексти читати, тому я й не читаю. Але підбирають і пишуть новини вони досить добре.
| |
|
|
Разобрались. Смотрите, там в браузере есть несколько вариантов отображения новостей: Для Вас, Бизнес, Спорт, Технологии... Последние три работают правильно, исходя из месторасположения владельца, то есть показывают украинские новости. А вот «для вас» — типа персонифицированная вкладка, откуда она берет данные — не ясно. Но почему-то она стала работать не корректно. Возможно исправят в обновлениях.
| |
|
|
прийшло оновлення, запрацювали укрновини
| |
From Forum App |
|
13