Bazı modeller için Flyme sistem güncelleme planlarıHerkese Merhaba Sistem güncellemeleri için aciliyetinizin farkındayız.. Çok beklettiğimiz için üzgününüz.. , Aslında, her zaman Flyme'nin yeni sürümlerini geliştiriyoruz. Gönderdiğiniz hatalar ve önerileriniz bizim için çok değerlidir. Önümüzdeki yeni sürümlerde, daha fazla özellik eklendiğini, daha fazla hata düzeltildiğini ve daha fazla yamanın güncellendiğini göreceksiniz. Bazı modeller için son güncelleme planlarından bazılarını sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Lütfen bizi izlemeye devam edin!
Notlar: 1. Daha fazla model için güncelleme planlarını uygun bir zamanda ilan edeceğiz, lütfen sabırlı olun. 2. Android sürüm güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi olmadığını söylediğim için üzgünüm. Kaynak : http://forum.flymeos.com/thread-50680-1-1.html | |||||||||||||
SignatureFly ME <3 |
|||||||||||||
Diğer modeller için planlar ne zaman yayınlanacak ?
| |
From Forum App | |
sezerarslanoglu replied at 2019-05-08 18:52 Yayınladığı zaman Türkiye kısmına konu açarım. Bilgim yok Malesef.. | |
|
|
x8 e daha gelmedi . hazirandan önce gelecekti haziran oldu.
| |
User5200147724 replied at 2019-06-01 10:52 Usta, Sarkma oldu güncelleme planında ' Konu İçin Biraz Daha Sabır Etsinler' önerisinde bulundular.. her cihaz için ayrı ayrı yapılıyor. ufak bir sorun çıkmıştır. GLOBAL Olduğu için google entegrasyonu filan ayrı mesele Teşekkürler | |
User70083364 replied at 2019-06-01 20:55 Peki diger modeller ne alemde olacak ? kac hafta , ay sonra olacak ? Bir meizu klasigi sizede tarih vermemislerdir ama X8 e guncelleme geldikten sonra m6 , pro 7 serisi icin ne zaman yayinlanabilecegi konusunda bir tahminde bulunabilirmisiniz ? Suanda china surumde butun modeller aldi. Sitesinde bazi telefonlar hala 7.2.0.0A yazsada ota yoluyla coktan guncelleme verdiler. Suan m6s 7.3.0.0A dan yaziyorum.yaziyorum. Birde bitsey farkettim Cogu forumda 7.3 global surumde isinma ve sarj sorunu olduguna dair soylentiler vardi. Gercektende ole sadece global degil china surumdede boyle. 7.3.0.0A ve G de bir sorun var sarj ve isinma yonunde. Bildirirseniz sevinirim. | |
User5209472608 replied at 2019-06-03 04:01 Bildirdim Hocam.. YAZ GELDİ.. zaten ona göre optimize yapmaları yönünde telkinde bulundum.. Tarihler hakkında benim tahminim Haziran sonu gibi olacaktır. Hayırlı Bayramlar.. | |
|
|
m6t flyme 7 alıcakmı şu anlık ben telefonda pek sorun yaşamıyorum son güncellemeden sonra ama yinede flyme 6 eski bi sürüm ve gece modu yok telefonda en azından bi beta ekleyinde bizzat ben test ederim xd
| |
User5214572744 replied at 2020-09-07 14:03 iletiyoruz hocam bakalım gelirse adınıza sevineceğim. | |
|
|
2021 için mi bu güncelleme tarihleri ?
| |
10