Meizu m6 note hava durumu hatasıHava durumu konum bulmuyor sadece istanbul oluyor tüm izinler verildi diğer uygulamarda konum sorunsuz çalışıyor sürüm global 7.0.0.1
| |
|
|
Daha önce benim de başıma gelmişti. Flyme6'da sorunsuz çalışan hava durumu flyme7'de bulunduğum şehri bulmuyordu. Eğerki romu internet üzerinden indirip kurduysan öyle olmuyor. Ben çözümü söyle buldum. Saçma ama çalışıyor. Öncelikle flyme6yı tekrar yükleyip, Flyme6'da hava durumu konumu bulduktan sonra güncellemeyi ota yoluyla yapmak.
Bunu yazarken bir şey aklıma geldi. Acaba internetten indirdiğin güncellemeyi uygulamalari ve kişileri silmeden yüklesen olurmu diye olur gibi sanki. Son olarak söylemek istediğim şey flyme'nin hava durum uygulaması iyi çalışmıyor benim şahsi fikrim bu. Flyme6'da da iyi değildi. Bence flyme hava durumu konusunda başarılı değil. @fatihaksoy bey bunu okursanız eğer, Meizu'ya iletirseniz sevinirim. Hava durumu çok alakasız gösteriyor diğer hava durumu uygulamalarindan, bakıyorum parçalı bulutlu gösterirken birazdan yağmur yağmaya başlıyor. Ben hava durumu olarak Google uygulamasında kısayol oluşturdum onu kullanıyorum o daha doğru gibi. Kusura bakma konudan saptim biraz. | |
|
|
yukarda flyme6'da sorunsuz çalıyor derken konumu bulma açısından söylemiştim o zaman da hava durumu yanlıştı. Yanlış anlama olmasın.
| |
|
|
burak2207 create on 2018-10-10 22:18 konuyu iletirim duzeltme yapilir insAllah. flyme hava durumu için az sabir edin global app ler tam uygun degil bir sonra ki yazilim duzeltmesinde hepsi olacak insAllah. | |
From Forum App |
|
sitemde var appler hava durumu icin bakiniz... sehirler var ama aksam olunca halen gunduz gozukuyor flyme 6 bende ki cihaz, belki ondandir.
| |
From Forum App |
|
blog sitemde ki konu : https://www.derslerin.net/flyme-os-7-uygulamalari.html
| |
From Forum App |
|
Gps signal optomizer yukledim onunla duzeldi
| |
|
|
zenzen0707 create on 2018-10-14 23:41 düzeldiğine sevindim. Bazı uygulamalarda konum bulmama sorunu vardı. Bu uygulama işe yarıyor gerçekten. | |
From Forum App |
|
7