А в мене в Google Play пише:, що
"Не сертифіковано', але ари цьому все в порядку, і нормально працює.!) | |
|
|
под этими словами я имею ввиду.,что доступ к скачиванию, обновлению и частично просмотру маркета мне ограничен
| |
|
|
Здравствуйте,
Установил Google Installer 4.4.6, play market не появился | |
|
|
Аналогічна проблема, google installer 4.4.6 не відновлюється, а просто встановвлюєтся, чи потрібно вимикати інтернет при встановленні?Також немає play market
сервіси Google play вже встановлені, версія 12.6.85 | |
|
|
В мене виникла проблема з сервісами гугл форматнув телефон скачав google apps встановив play market і play сервіси з початку працював але за декілька хвилин знов та сама проблема вибиває що потрібно ввійти в свій обліковиз сапис але хоча я і так зараз ввійшов.Дудь ласка підскажіть що мене робити цей метод не працює і я вже перепробував багато різних методів
| |
|
|
Meizu m2
Все выполнил по инструкции из начала поста. 1)Установил инсталлер 4.4.5. 2)скачал и переустановить отдельно гуглсервисы. 3)15минут и опять надо переустанавливать гуглсервисы, так как они обновилась до 14версии и не перестают работать! ???????????? | |
|
|
Когда будет постоянное решение проблемы с обновлением, а не эти временные "танцы с бубном"???
| |
|
|
а вене....
а я хотів... купити M6 note або M6S за хорошою ціною(зараз) і дуже добре що не купив.... | |
|
|
| |
|
|
Да, гугл главенствует по части предоставления сервисов для рекламы. Google AdWords один из удобньіх для рекламы. Вот здесь интересно пишут об этом https://www.bizmaster.xyz/2018/08/strategiyi-pryznachennya-stavok-v-google-adwords.html
| |
|
|