Meizu Pro 7 Plus imeiArkadaşlar iyi forumlar,
Meizu pro 7 plus telefonum var ve kapandı, CDS information seçeneğide yok, imei için napmamız lazım ? Telefonu kullanamıyorum şu an Saygılarımla. | |
|
|
fatihaksoy replied at 2018-07-13 05:48 Merhabalar, İlginize teşekkür ederim ancak flyme 7 de root izni seçeneği yok | |
|
|
TalatCan create on 2018-07-14 16:43 flyme 7 bana gelmedi ne yazik ki root hakkinda bilgim yok ama flyme 6 da once flyme hesabini acmak lazim sonra root secenegi aktif oluyordu. iyi gunler | |
From Forum App |
|
Flyme 7 için çözümü bilen var mı? Downgrade edip işlemlerden sonra tekrar 7ye yükseltilebiliyor mu fikri olan var mı?
| |
|
|
Slm Arkadaslar,
Bende Meizu 15plus Global var ve ben Cin yazilimi atmak icin cok ugrastim! ilk basta Root yapmak icin epeyce ugrastim ve sonunda forum lardan yardim bulamayinca kendim sorunu cözebildim. Cözüm de su: https://www.youtube.com/watch?v=j0ukFJ741GI bu sayfada ki gibi ayni sekilde yapiyoruz ve Quickshort u acinca Flyme degilde Meizu yaziyoruz ve video daki Root bölümünü tik liyoruz ve ( burasi önemli) bir sonraki sayfada ,,Meizu" cikacaktir ,burda isim degistirerek ,,Flyme´´yazacaksiniz ve video nun devamini tamamliyarak root islemini bitireceksiniz! Bootlader kapali oldugu icin onu bir account satin alarak ( 9 Euro ya) meizublunlock programi ile actirdim ve oda olunca cin yazilimi yüklemesi de oldu! Ancak bu telefona imei atamdim ve su anda cözümde bulamadim bunun icin yardim lazim bilen varsa cok memnun olurum ! Tesekkürler | |
|
|
5