Firmware Corrupt ! Meizu pro 7Merhaba;
Meizu Pro 7 kullanıyorum. flyme os 7 güncellemesi yaparken "Firmware Corrupt" uyarısı alıyorum. kullandığım flyme os: 6.1.3.2A şimdi; Bu A yazılımından G yazılımına nasıl geçiş yapabilirim? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Türkiye / Ankara Murat Ayvaz enlish: Hello there; I am using Meizu Pro 7. I am getting "Firmware Corrupt" warning when updating flymex os 7. flyme os I use: 6.1.3.2A now; How can I switch from this software to G software? Thank you in advance for your help. | |
|
|
step 1 download 6.1.3.4G
step 2 upgrade flyme7 rom | |
From Forum App |
|
Merhaba Murat
Umarim ben bu cvb yazdigimda sen sorununu halletmis olirsun. Bende M3E kullanicisiyim. Oncelikle A versiyonunu 7.9.4.23 beta versiyonuna yukselt Bu A versiyonu Flyme 7 cin firmware sitesinden bulabilorsin. Daha sonrada G versiyonu Flyme 7 ye gecia yap. Kisacasi 6a versiyonu 7g ye direkt gecmiyor. Ben M3E modelinde boyle yaptim ve ise yaradi. | |
|
|
Ben de Ankaradayım. bana ulaş ben hallederim.
| |
|
|
merhaba 2 aydır pro7 s kullanıyorum her romu en az 3 er kere indirdim bilgisayarım rom manyagı oldu ama bir türlü global romu yükleyemiyorum locale diye bir program var onunla yarı türkçe yarı ingilizce yarıda cince kullanıyorum 6.1.3 ü rom indirdim ama tlf yüklemiyor 7.3.4 yüklüyor ama global rom yükleyemiyorum suan 7.0.0 kullanıyor banada yardımcı olursanız sevinirim şimididen tşk edrm
| |
|
|
4