Kurduğunuz [Stabil] G Sürümünde ki Eksiklikler Neler Edited by fatihaksoy at 2016-06-27 17:06
Merhabalar Bu Konu Altında Stabil Flyme 5 G sürümün de ki sorunlarınızı bug, hata, istek ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz. VE Sağolun ! Ufak Bir Not : hangi Sürümü Kullanıyorsanız Belirtin Lütfen Teşekkürler.. | |
SignatureFly ME <3 |
|
Mx4 pro
Şarj konusunda çin sürümleri daha iyi Bazı yerlerde çeviri hatası Müzik uygulamasında manuel olarak şarkıyı ileri alırken duraksama bekleyip çalma Hi_fi ses kalitesi çin sürümünde daha iyi Performans açısında da aynı şekilde çin sürümü daha iyi Galeri uygulamasında fotoğrafa tıklayınca hemen açılmıyor ekran siyah şekilde biraz bekleyip öyle açılıyor Telefon fazla ısınıyor sebebi yaz ayları olması da olabilir ama Şu an için bu kadar zaman geçtikçe bakalım artım | |
User71244768 replied at 2016-05-17 00:13 Geri Bildirim İçin Teşekkür ederim.. müzik açıkken farklı bir uygulama açınca kapatınca şarkı milisaniyelik bir dilimde kesiliyor mu sizde ? | |
|
|
Günaydın gardaşlar. Bence kilit ekran özelleşmeli. Abi istediğimiz widgeti koyabilmeliyiz. Hani özgürce kullanmalıyız.
| |
|
|
Telefonun döndürme seçeneği sıkıntılı. Kapatıp açımca yatayda kalıyor :( kalibrasyon yapınca düzeliyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Yazılımsal bir sorun fakat Kararlı sğrümde de düzelmedi ne yapmalıyım?
| |
Camuciggo replied at 2016-05-17 07:04 merhaba G sürümde ekran döndürme olayı sıkıntılı biraz.. artık gelecek ay yeni sürüm gelecektir. orada düzeltilir sağolun.. Olası Çözümler: Ekran Döndürmeyi kapatın.. Eğer yine düzelmezse zor olacak ama DÜZ bir zeminde yine kalibrasyon yapınız. o zaman düzebilir usta. | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-05-17 04:10 Hocam o bahsettiğiniz olay beta sürümünde vardı aynı şekilde betanın üzerine stabil kurunca o sorun devam etmişti. ben temiz kurulum yapayım dedim ve stabili temiz şekilde tekrar kurdum ve o sorun yok şu an. bir de belirttiğim şarkıda ilerleme sorunu bazı şarkılarda oluyor ve galiba şarkıda problem var o yüzden olduğunu düşünüyorum. ( problem şarkıyı ileri sarmak isteyince takılıyor) | |
Mx4;
Yine önceki beta sürümü ile yaklaşık aynı sıkıntılardan bahsedeceğim. - Flayme Account geri gelmeli işimizi fazlasıyla kolaylaştırıyordu. - Nasıl bir sıkıntı bilmiyorum sadece bir kaç kişide ortaya çıkıyor Google Play Oyunlar uygulaması yüklenmiyor. ( hata kodu -505) - A sürümlerinde alışık olduğumuz akıçılığı bir nebze hissedemedim. Daha iyi bir sürüm olabilirdi. | |
Comment
fatihaksoy: @MZ_JackZhang Mx4 model (Google) Play Games problem.. error code -505.. beta version ,had the same problem.
Teşekkür Ederim.
2016-05-17 16:42
|
|
User71244768 replied at 2016-05-17 08:34 Cihazı komple temizledim.. sildim herşeyi yetmedi clear data ile attım sorun devam :) bende belki kullandığım bir yazılım sorun yaratıyordur. teşekkür ederim farklı bildirimlerde bulanmak isterseniz her zaman İyi Günler | |
|
|
Birde artık Android 6 nın gelmesi gerektiğini düşünüyorum millet Android N kullanıyor biz hala Lollipop
| |
|
|
66