Flyme 6.2.0.0G Yorumlarınız Edited by banamisin at 2018-01-19 04:58
Fark ettiğim yenilikleri yazayım. Öncelikle şarjı 6.1.0.0G'ye göre iyileştirilmiş. - Uzun ekran görüntüsü alabiliyoruz. Özellikle web sayfalarında güzel oluyor. - Bildirim çubuğuna ayarlar simgesi geri gelmiş. - Bildirim çubuğundaki kısayollara basılı tutunca ilgili ayarlara gitme eklenmiş. - "Önemsiz bildirimler" kaldırılmış. - Mesajlar tek sekmeye düşürülmüş. - Dahili uygulamalar "Güncelle" içinden güncellenebilir hale gelmiş. - Ekran süresini artık düzgünce görüntüleyebiliyoruz(12-24 saatlik ekran süresi görüntüleme kalkmış) | |
Ana ekrandaki ikonları birtürlü klasöre atamıyorum. Her seferinde yer değiştiriyorlar.
| |
|
|
mx6'ya da gelirse yorum yaparız da, gelesi yok heralde. A roma geçicem sanırım ama onda da ya google play problemi ya da gps problemleri oluyor. üzüyor meizu.
| |
From Forum App |
|
dünyadaki en kullanışlı arayüz flyme arkadaşlar. açık ara farkla. ben bir çok arayüzü romu deneyimledim.
| |
From Forum App |
|
Arkadaş mx5 kullandım memnundum mx6 ya geçtim insan yeni telefona güncellemeyi önce verir bunlar tam tersi. Mx5 güncelledi mx6 bekliyor.
Zaten bildirim sorunundan ağzımın tadı kaçtı. Keşke mx6 yerine mi6 alsaydım. Bir sonraki tercihim ne olur bilmem ama meizu olmayacak o kesin. | |
|
|
Meizu MX5 ten sonra bir ara Umidigi kullandım, eşimde 2015 A7 var, haliyle onu da arada bir kullanıyorum. Hatta eşim de bir ara benim mx5 i kullandı. Flyme arayüzü ve meizunun hızı, kullanım kolaylığı başka telefonda yok. Hele ki mtouch çok güzel. Şimdi MX7 yi bekliyorum.
| |
|
|
Galeri'ye giremiyorum. Uygulama kendi kendine kapanıyor.
| |
|
|
User488563592 create on 2018-01-19 14:22 bu linkteki dosyayi indirip icindeki galeri uygulamasini cihaziniza kurun https://mega.nz/#!9yZFFQyB!S3JTn5efqMxMIB9Mgfyz54zRlJbg8_xVxyNpF9txWgw | |
From Forum App |
|
Selam beyler bu sürümde de önceki gibi google play sorunu var mı?
| |
User5202492676 replied at 2018-01-24 21:22 Nasıl bir sorun vardı? Şu anda sorun yok. | |
18