[Новини]Мій 2017: Розкажіть про Ваш 2017 і виграйте купон! Edited by TimaHabibov at 2017-12-26 15:04
Коментарі для участі у конкурсі потрібно залишати під цим постом! Коментарі можна писати українською! Привіт, друзі! Скоро Різдво та Новий Рік! Залишилося всього 5 днів у 2017 році, Ви реалізували всі Ваші плани? На початку кожного року у нас завжди багато планів, амбіцій. Деякі з нас процвітають у їх виконанні, деякі - ні. Але я впевнений, що всі ми досягли чогось у цьому році. Давайте почнемо 2018 рік з підведення підсумків 2017! Ми виберемо 3 найбільш зворушливі та надихаючі історії, автори яких отримають 50$ купон Amazon! Я почну! У 2017 році я поставив перед собою такі цілі:
На жаль, я виконав не всі з них, проте завів багато нових друзів і допоміг багатьом користувачам Flyme Forum'у! У 2018-ому я планую вступити до інституту на бюджет, нарешті, отримати звання Майстра спорту з плавання та, звичайно ж, продовжити допомагати користувачам форуму! Тепер Ваша черга! Розкажіть, як пройшов 2017 для Вас та отримайте можливість виграти 50$ купон Amazon!!! Переможців буде оголошено 3 Січня! Коментарі, залишені під цим постом до 10:00 3 Січня (GMT + 8) буде зараховано! Успіхів! | |
CommentSignatureFlyme is amazing! |
|
В целом я доволен тем, чего достиг в этом 2017 году. Многое переосмыслил, для себя. Стал болше ценить время и понимать произходящее вокруг себя.
| |
|
|
Edited by User5205757352 at 2017-12-29 04:39
Давно планували з'їздити до Львова, погуляти по вуличках старого Лемберга, випити пива і кави в легендарних кафешках, відвідати фестиваль шоколаду. І наша мрія в 2017 збулася. У 2018 плануємо потрапити в Будапешт. Перший крок зроблено - документи для біометричного паспорта здали.
| |
|
|
вы олени, правила читать не пробовали, не?
| |
User5205757352 create on 2017-12-28 22:31 Ваши истории нужно оставлять в оригинальном посте | |
From Forum App |
|
Maskorp create on 2017-12-28 20:22 Ваши истории нужно оставлять в оригинальном посте | |
From Forum App |
|
Edited by User5205765216 at 2017-12-29 20:41
Цей рік був для мене дуже важливим. Він повністю відкрив для мене нову сторіночку життя. Так, я багато встигла зробити, але дещо ще не вдалося за браком часу. Хочу поділитися з Вами, можливо це буде для когось тим самим стимулом, якого так інколи не вистачає... Дуже хочу не тільки прийняти участь в даній акціії, але й можливо когось надихнуть мої досягнення. Хочу почати з того, що яка б страшна ситуація в житті не сталася, потрібно завжди вірити що все вдасться, не втрачати віру ні при яких обставинах... Якщо коротко: для мене найбільшим досягненням цього року стало те, що я накінець виплатила кредит, який оплачувала 10 років. Кредит не простий, який був в доларах і ситуація була дуже складною... За ці 10 років мені довелося пройти дуже важкі часи, багато судів, нервів, сліз... Здавалося, що у мене не вистачить сил.. що я так не можу більше жити. Я втратила роботу, втратила близьку людину. Але саме всі ці проблеми зробили мене сильною.. Я втрималась.. не опускала руки, як не було важко. Цей рік подарував мені нові стосунки, поряд нову людину, яка зрозуміла мене, підтримала,... Це мої найбільші досягнення цього року. А ще у мене є мрія, я мрію в новому 2018 році видати свою книжечку прози і поезії. Перша моя книжечка(збірник) вийшла в 2003 році, друга вийшла в 2005 році, з того часу пройшло вже 12 років, у мене зібрались вже багато нових віршів і розповідей. Але так як в житті були фінасові складнощі, звісно совсем не було часу завершили свої роботи,...мені доводилось працювати дуже багато... Саме це я не встигла зробити, але вже запланувала на новий рік. Я дуже хочу, щоб моя мрія здійснилась... звісно, ще треба буде дуже багато приложити зусиль, все доробити, дописати, знайти спонсора, який би мені хоча б частково допоміг з друком. Але я вірю, що все вийде... Чому я зацікавилась даним конкурсом? Дуже хочу придбати собі повер банк для телефона... По роботі доводиться бути багато в дорозі, а в поїзді чи в автобусі є час записати якість думки на телефончик і досить часто він підводить, просто не витримує аккумулятор. Коли як не в Новий Рік вірити і мріяти! Я вітаю всіх з Новим роком і Різдвом! Вірте в чудеса вони обов'язково збуваються! Всім добробуту та успіхів у Новому році! Хочу подякувати MEIZU Ukraine за даний конкурс і хоча б маленький шанс, щоб ще одна моя мрія здійснилась! А тепер, просто для душі: Лист Писала мати синові листа На клаптику пожовклого паперу: “Вже облетіла, сину, вся листва, І сніг з морозом стукають у двері. Давно розтали в небі журавлі, Самотньою лишилась твоя мати. Іде поволі старість по землі, Недовго вже мені лишилось ждати. З роками постарів наш ветхий дім, І ти забув, синок, про рідну неньку: Купаєшся у щасті золотім, А мати жде хоч звісточку маленьку”. Уранці відправля тобі листи – Увечері вже відповідь тримає, Та пише ті листи сама собі – Про це в селі увесь народ вже знає. А як радіє мати тим листам, Неначе справді всі вони - від сина! Одне лише: жаліється вітрам, Що скоро вона білий світ покине. Літа наділи сивини вінок, А мати кожен день живе думками: ”Чи встигнемо побачитись, синок? Чи стрінемось аж там, поміж зірками?”. | |
|
|
Так в мне були плани:
1. Вийти заміж 2. Побувати за кордоном 3. Получити саму високу зарплатню 4. Не запізнюватися 5. Займатися спортом стабільно отож висновки, 4 и 5 плаваючі ціли , 4 загалом від мене залежить, то виходить то ні, а зі спортом було все гаразд поки не переїхали, бо потім дуже далеко від правого берега знаходиться Спорт Ленд у Києві. З 1-3 Здійснено! | |
|
|
мы не олени, а собаки!
| |
|
|
8