update sonrası parola soruyor.arkadaşlar aslında update den sonra mm e geri dönmek için downgrade yaptım. fakat telefon açılınca şifre soruyor giriyorum kabul etmiyor bi iki dakika restart atıyor. recovery den clear data yapamıyorum yine şifre soruyor. ne recovery de nede fastboot t bilgisayar cihazı görmüyor. bu konu hakkında yarıdmcı olabilecek birileri var mı? yada yetkili meizu servisi bilen? cihaz yurt içi fakat faturası kayıp.
| |
Lütfen finder.flyme.cn adresinden giriş yaparak cihazın kilitlenip kilitlenmediğini öğrenin Kilitli ise panelden açabilirsiniz. SİTE ÇİN'cedir translate kullanın usta.
İşlemler sırasında cihaz acık ve nete bağlı olması şart. | |
cihaz açılınca bir kaç sn sonra restart atıyor kendine o yüzden işlemler sırasında cihazı açık tutamıyorum. telefoncuya götürdüm telefonu fastboot modunda bilgisayar görmüyor dedi box (dongle) la halledemedi. usb soketi bozuk olabilir dedi başka soket taktı yine olmadı.
| |
|
|
merhaba sorunu çözebildinmi
| |
|
|
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum telefonu güncellemek istiyorum ama şifre istiyor
| |
|
|
to start android enter your password
decryption failed hatası alıyorum bende yardımcı olun | |
|
|
Merhaba arkadaşlar güncellemeden sonra şifre istiyor demişsiniz ya peki güncelleme yaptığınızda telefonda flyme hesabınız kurulu muydu? Arkadaşımın telefonunu da güncelledik hesap şifresi istedi. Fakat içerisinde flyme hesabı açık değildi güncelleme yaparken. Sanırım bu yüzden de şifre ekranında flyme hesabının adı yazmıyordu sadece şifre girmemizi istiyordu. Ne yaptıysak olmadı sonra bir telefoncuya verdik telefonu tekrar flyme 6 sürümünü yükleyerek sorunu çözdü. Acaba şimdi flyme hesabı kurduk güncelleme yapsak bir daha sorun olur mu?
| |
fatihaksoy replied at 2017-11-20 07:51 Merhaba, dediğiniz gibi yaptım hatta sms leri bile gordum ama telefonun passwordunu çözemedim. | |
guillenvicente replied at 2018-12-11 00:21 hocam orada Finder'de telefonunu harita üzerinde görüyorsanız. Çalıntı modunu kapatmanız lazım. nete bağlı olsun cihaz. TRANSLATE kullanmak yararınıza olabilir. | |
|
|
ben ne yaptıysam acamadım filmware dahi attım güncellemeden önce herhangi şifre yoktu yardımcı olun
| |
|
|
17