Meizu M5 touchscreen problemThe bottom of the touchscreen doesn't respond to touches, and i can't open the recent apps menu so it's annoying. I will try hard-reset but before that, is there anyone who knows a solution?
| |
|
|
try slide from the right to left. I'll probably work if you're using the beta firmware
| |
From Forum App |
|
Gyenge az angolom mi pontosan a problémád?
| |
From Forum App |
|
Feka86 create on 2017-11-16 05:39 de jó, egy magyar na szóval a kijelző alja nem érzékeli az érintést, már egy ideje de kb amikor elkezdődött a probléma akkor tettem rá wgy üveg fóliát ezért azt gondoltam, hogy amiatt van de most leszedtem és még mindig nem érzékeli, megnéztem safe mode-ban, ott se érzékeli szóval még a hard reset-et meg csinálom meg még keresek az interneten, hátha, aztán meg megy a szervizbe | |
From Forum App |
|
phoenixofbida create on 2017-11-16 05:32 yeah, it works but there are other things on the bottom part which i can't use so i must find a solution | |
From Forum App |
|
pityu create on 2017-11-16 05:55 ja, és beta van rajta de már előtte is meg volt a probléma szóval nem amiatt van | |
From Forum App |
|
All your navigation part is handled by mback button
This single hard key does all the part. So if there is problem with touchscreen you need to find a service centre | |
|
|
Kölcsönös az örömöd, te vagy wz első magyar akivel itt találkozok. Hát sajnos erős a gyanú. Hogy ebből garanciáztatás lesz, de két dolgot még megpróbálnék a helyedben. A közelségérzékelőt és a giroskót kalibráld újra.
Nekem üveg fóli felrakása után nagyon nehezen érzékelt az alsó és felső sávban. Az egyik admin tanácsolta higy ezt csináljam meg és utána tökéletesen érzékelt. Egy próbát megér???? | |
From Forum App |
|
7