meizu pro 7 update sorunupro 7 aldim yurtdisi fakat ayarlarda guncelleme yeri gozukmuyor guncellestiremiyorum ayrica arka ekranda ekran koruyucu koyamiyorum ayarlarda arka ekran icin wallpaper vs yeri yuklenmiyor internete bagli degl diyor bagli aslinda update yapmak istyorm henuz yok sanirim
| |
|
|
Yani yeni cihaz güncellemeler cıkana kadar bekleyin usta hayırlı olsun
| |
|
|
sagolasin dostum birde arka ekran icin ekran koruyucusu fln koyabilcegm site vs bilen olursa yazarsa sevinirim saat yürüyüş adım hava durumu haric degistiremiyorum
| |
From Forum App |
|
Rexcespet replied at 2017-09-21 12:58 aliexpress'ten bulabilirsiniz koruyucuyu.. Appler için : http://forum.flymeos.com/forum-52-1.html buraya bakınız | |
|
|
ekran koruyucu dedigim kap plastik degil ikinci ekrani varya pro7 nin arkada onun ekran koruyucusu gif gibi oluyor ya ondan bahsediyorum ????
| |
From Forum App |
|
Maalesef global versiyonu bende bekliyorum. Ama illa arka plan alacağımı diyorsan Çin sitesinden en yeni a versiyonu indirebilirsin ama orada sadece Çince ve ingilizce
| |
|
|
Caner_Ucar create on 2017-09-25 05:18 peki sende guncelleme simgesi gozukuyormu bende guncellemeye dair hic bisey yok ayarlarda vs ikonlarda hicbiyerde guncelleme | |
From Forum App |
|
Caner_Ucar create on 2017-09-25 05:18 ben zaten İngilizce kullanıyorum eğer arka ekran sorunları çözülüyorsa son sürümü indirebilirim. Bahsettiğiniz sürüme nasıl ulaşabilirim acaba? | |
From Forum App |
|
A versiyonda imei nasıl değişiyor?
Bilen var mı? | |
From Forum App |
|
8