yeni aldığım meizu m5cmerhaba arkadaşlar ukraynadan m5c aldım fakat burada nasıl imeri atarım kullanırım bilmiyorum kendim yapabilirmiyim nasıl yaparım, yardımcı olabilirmisiniz yada telefoncuya götürsem ne kadara yapar acaba?
| |
|
|
http://forum.flymeos.com/thread-9955-1-1.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
| |
From Forum App |
|
Despot123 replied at 2017-09-03 05:36 hocam cevabınız için öncelikle teşekkürler imei numarasını kullanılmayan herhangi bir telefondan bulmam gerekiyor değilmi? bu işlemleri yapsam kesin düzelirmi? | |
|
|
Despot123 replied at 2017-09-03 05:36 hocam cevabınız için öncelikle teşekkürler imei numarasını kullanılmayan herhangi bir telefondan bulmam gerekiyor değilmi? bu işlemleri yapsam kesin düzelirmi? bu arada linkte belirtilen engineer moda girdim fakat connectiity kısmında cds information yok. | |
|
|
Google playden MTK enginer indir kur CSD açılır
| |
From Forum App |
|
Yada telefonunu root yapıp google playdenChamelephon indir kur
| |
From Forum App |
|
Despot123 replied at 2017-09-03 17:30 çok teşekkürler hocam mtk engineer i denedim olmadı ama linkte verilen common data service i kurdum oldu cds açıldı yeniden başlattıktan sonra. şimdi bir imei bulmam gerekiyor değilmi nereden bulabilirim basit bir şekilde eski telefon falan yok çünkü kendi eski telefonumunkini kullansam o iptal olacak sanırım | |
|
|
542524051154700 bunu kullan
| |
From Forum App |
|
Bu IMEI seni 4 ay idare eder internette IMEI yaratan programlar var onlarla IMEI üret her 4 ayda bir değiştir
| |
From Forum App |
|
Despot123 replied at 2017-09-03 18:01 çok teşekkürler hocam deneyeceğim | |
|
|
16