Flyme (A) Çin versiyonu SorunuMerhaba arkadaşlar Meizu M5 Note aldım ama çin versiyonu yani A versiyon vardı içinde bir türlü G yani global sürüm yapamıyordum. Hata veriyordu. Bununla ilgili kaynak var ama anlamak yapmak zor. Rus sitelerinde falan buldum ve yaptım sonunda şimdi çok rahatım iğrenç bişey çin versiyonu. Destek isteyen olursa yardımcı olurum.
| |
|
|
hayırlı olsun usta
| |
|
|
Eyvallah Hocam senden bu yönde önemli bir çalışma bekliyoruz aslında.
| |
From Forum App |
|
Thebagci replied at 2017-08-08 19:39 Valla Gönül ister ki roket takayım telefona ama maddi yönden zayıfım cihaz elimde kalırsa kötü olur ondan :/ | |
|
|
hocam kısaca a dan g ye geçerken ne yapılıyor
| |
From Forum App |
|
gkmnsvm create on 2017-08-09 06:24 bir programı var onun üzerinden ayar yapıyorsun sonra global sürümü yüklüyorsun. | |
From Forum App |
|
Xposed modül yüklemen lazım. Onun vasıtasıyla A' dan G' ye portlayabilirsin cihazı. Ama unutmaman lazım bu senin cihazını hiç bir zaman Global versiyon bir telefon ile %100 aynı yapmayacaktır.
Meizu' nun şu anlamsız A versiyonu telefonlara G versiyonu yükletmeme huyundan vazgeçmesini umuyoruz. Çekirdek sürümü (bootloader) Çin versiyonu olduğu sürece hiçbir zaman %100 G versiyonu elde edemeyeceğiz maalesef. Diğer bir metod ise cihazı rootlamak istemeyen kullanıcıar için Çince olan uygulamalrının G versiyonlarını indirip kurmak. Oradaki salaklık ise şu; bir sonraki update geldiğinde o uygulamaya yine Çin versiyonuna dönebiliyor uygulama. Saç baş yolduruyor kısacası... | |
|
|
6