yeni sürüm çok sıkıntılı 6.4.11 sürümü sorunsuzdu ama bunda sıkıntılar var yakın zamanda yeni bı güncelleme yaparlar diye düşünüyorum bilen varsa indirmede sıkıntı yaşıyor Google Play'de veya internet üzerinden direk indirmiyor
| |
From Forum App |
|
Mx5 ten mx6 ya gectim ama telefon stabil bi guncelleme almadi alacagindanda şupheliyim. Nezaman gelecek bu guncelleme bi bilgide vermiyor meizu. Valla telefondan sogudum.
| |
|
|
6.1.0 daki
facebook gibi uygulamaların kapanması rehberin ileri geri gidip gelmesi sistem yavaşlığı sorunlarından dolayı 6.7.11 beta ya geçeyim dedim ekran karardı menü açılmıyor şimdide | |
|
|
tüm Sorunlarınızı İleteceğim Ayrıca..
| |
|
|
mx6 icin firmware corrupt hatasi aliyorum stabil surumu yukleyemiyorum yardim
| |
|
|
User5200241792 replied at 2017-07-26 15:26 sürüm uyumsuzdur usta.. konuyu bilen arkadaşlar cevap yazacaktır size ben bilmiyorum | |
|
|
hbilgic3 replied at 2017-07-08 15:23 Hocam whatsapp grubundan haberim yok. numaranızı temizliyorum :/ | |
|
|
merhaba arkadaşlar,
benim mx6'da geldiği ilk günden beri 5.2.2.0G yüklü. dahili güncelleme app'inde güncelleme görünmüyor. yeni çıkan flyme6 ya mı güncelleyim? okuduğum kadarı ile epey sorun yaşayan varmış. birde indirdiğim Update dosyasını nasıl kullanacağım? recovery mode'dan mı yükleyeceğim? güncellemeden önce format atmam gerekir mi? | |
From Forum App |
|
pro6 için olan güncellemeler pro 6s için de oluyor mu ?
| |
|
|
User571751584 replied at 2017-07-29 00:28 ikisi ayrı modeller ve ayrı özelliklere sahip | |
|
|