hocam telefon dokunmatigi ara sıra kafayi yiyor... ilk defa boyle bişe başıma geldi...
| |
From Forum App |
|
Facebook surekli kapaniyor bende tekrsr 5.1.12G ye gectim Public beta zaten Final olana kadar Flyme 6 ya gecmem artik bi sorun oluyor illaki ya bildirim yada baska bisi
Cihaz MX5 | |
From Forum App |
|
firmware hatası veriyor sürekli
| |
From Forum App |
|
hocam mx6 modeli için ne zaman stabil bir sürüm çıkacak?
| |
From Forum App |
|
gkmnsvm create on 2017-07-15 22:23 ay sonu yada ayin ilk haftasi | |
From Forum App |
|
Aşırı RAM kullanımı ve Pil kullanımı söz konusu. 6.7.4.11G Beta sürümü daha kararlı ve RAM ve Pile yüklenme yok.
| |
|
|
Rehberde isimler sürekli ileri geri gidip duruyor, güncelleme yaptıktan sonra telefonun şarjı bitip tekrar şarj ettip açtıktan sonra uygulamaları tekrardan güncelleme yapıyor,birkaç kez uygulamaları kapattığı oldu (Facebook Youtube gibi) ve sistemde yavaşlama var
| |
|
|
6.1.0.0G yükleme sonrası face devamlı instagram arada kapanıyor bu sorunun çözümü varmı?
| |
|
|
pro 6 kullanıyorum 6.1.0g yüklü telefonda
kamera uygulaması kafayı yemiş durumda,akşam resim çekiyorum resimi çekerken herşey normal ama çekme tuuşuna bastıgım anda çekilen resimde herşey kapkaranlık ,o kadar karanlıkki resimde hiçbişey belli olmuyor bugunde sabah resim çekeyim dedim,günlük gülüstanlık yerde resmi çekene kadar yine herşey normal ama çekme tuşuna bastıgım anda resmi öyle bir parlatıyorki sanki arkada foton patlaması oluyor,böyle bir flaş efekti olamaz resim bembeyaz ,flash da kapalı ha açık felan deil 5.2.4 g de böyle sorunlar yoktu | |
|
|
tum sorunlari kontrol ediyorlar merak etmeyin onemli gorduklerimi ozelden iletiyorum zaten tesekkurler
| |
From Forum App |
|