LexHD create on 2018-04-12 14:10 пвдкажіть будь ласки чи буде 6.3.0 на м2note? | |
From Forum App Comment
LexHD: Я думаю что нет.
2018-05-18 14:50
|
|
kulya23 replied at 2018-05-18 00:45 Я думаю что нет. | |
|
|
M2, остання глобалка . Збільшився жор, почали з'являтися помилки. Вирішив перевстановити прошивку згідно цих рекомендацій.
Гугл сервіси завантажив за посиланням на 4пда. Наче все нормально стало, налаштував ОК Гугл, але в деяких додатках, які пов'язані з картами, з'являється напис - "Google Play services are updating". Перевіряв Гугл плей сервіси в додатку Гугл Плей - оновлення не пропонується. Що робити? | |
|
|
Розібрався. Точніше саме виправилося. Причина в останніх оновленнях Гугл плей сервісів.
Видалив сервіси, штрикав, тикав, в підсумку Гугл Плей запропонував встановити Гугл Плей сервіси (бета) і тепер все працює нормально. | |
|
|
Не вижу смысла ставить прошивку (флайм 6) которая обязывает возить, носить с собой павэр банк или зарядку и это разочаровывает. У меня м2 ноут
| |
From Forum App |
|
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, у меня телефон m6 note, а я попал в списки бета тестеров просто "M6", скачиваю обновления на M6 note начинаю обновлять телефон перезагружается и все, ничего не меняется, что делать ????
| |
Vladtabachenko replied at 2018-07-11 13:13 Ничего не делать, это разные модели. Скачивайте последнюю доступную стабильную прошивку и устанавливайте, далее ждите выхода стабильной сборки флайм 7 как все. | |
|
|
Meizu Pro 6 plus остання flyme 7.0.1OG
зробив бекап чрез резервне копіювання Підключив шнурком до ПК але який пкнут вібрать щооб було видно папку з бекапом? або як простіше скопіювати бекап? | |
|
|
Edited by User5201692044 at 2018-09-02 21:01
Meizu m3s після оновлення flyme 6.2.0.0G не скидаються налаштування до заводських і не поводиться заміна прошивки. Все роблю по інструкції з очистки даних та прошивки оновлень, як на новішу так і на старішу версію flyme, але телефон лише перезавантажується без змін. Можливо можна видалити теки через підключення до ПК але які саме? https://i.imgur.com/3L65NX8.jpg | |
|
|
боже, какой геморрой
| |
From Forum App |
|